fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 15:11

Taga Harmony TAV-616F SE ειδική έκδοση

Βασισμένο στις τεχνολογίες που πρόσφατα παρουσιάστηκαν στα TAV-616F και TAV-606 SE έφτασε η ώρα το μοντέλο δαπέδου να αποκτήσει και αυτό ειδική έκδοση.

Στο ηχείο υπάρχει η δεύτερη γενιά του tweeter από θόλο τιτανίου TPTTD-I με διαφορετικό σχήμα και μικρότερο βάρος. Έχει επίσης και διπλό μαγνήτη, πράγμα που του επιτρέπει να να φτάνει σε μεγαλύτερα SPL, να είναι πιο γρήγορο και πιο ακριβές.

Η καμπίνα είναι πιο άκαμπτη με πάχος 15 χιλιοστά και 21 χιλιοστά για την εμπρός μπάφλα ενώ είναι φτιαγμένη από υψηλής πυκνότητας MDF. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε λευκό High Gloss χρώμα με βαφή 7 στρώσεων.

O κώνος του midrange είναι από υαλονήματα, ενώ τα δυο woofer έχουν τον κλασικό κώνο από πολυπροπυλένιο. Υπάρχει επίσης επανασχεδιασμένο αλουμινένιο δαχτυλίδι γύρω από τα μεγάφωνα. Οι μπόρνες χρησιμοποιούν το ίδιο καλώδιο εσωτερικά καλώδιο όπως στις hi-end σειρές Coral. Το σημείο στο οποίο βρίσκονται αλλά και η οπή bass reflex είναι καλυμένο με λάστιχο

Η σχεδίαση ολοκληρώνεται με τις μαύρες αλουμινένιες ακίδες και το σήμα special edition που υπογραμμίζει τη μοναδικότητα του μοντέλου.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...