fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 15:11

Shinola Runwell πικάπ

Όταν ένας κατασκευαστής προϊόντων ακριβεία όπως τα ρολόγια και ποδήλατα απόφασίζει να φτιάξει πικάπ, τότε το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα πικάπ ακριβείας και πολυτέλειας. Υλικά όπως το ξύλο, το αλουμίνιο και το δέρμα δεν χρησιμοποιούνται συχνά σε πικάπ, εδώ όμως υπάρχουν και με το παραπάνω.

Runwell-Turntable-by-Shinola-01.jpg

Η πρώτη συσκευή που παρουσιάζει ποτέ η Shinola σε περιορισμένη έκδοση 500 κομματιών είναι το πικάπ Runwell. Πρόκειται για ένα πικάπ που τα εξαρτήματά του προέρχονται κυριολεκτικά από όλον τον κόσμο για να καταλήξει η συναρμολόγησή του και το τελικό φινίρισμα στο Ντητρόιτ. Για παράδειγμα τα αλουμινένια εξαρτήματα παράγονται από την MDI στο Νιου Τζέρσευ, τον ίδιο κατασκευαστή που προμηθεύει την VPI στα δικά της πικάπ.

90.jpg

Το πικάπ παίρνει κίνηση από ιμάντα, έχει δύο ταχύτητες περιστροφής 33 και 45 στροφών, και έχει ενσωματωμένο προενισχυτή για να μπορούμε να το συνδέσουμε πρακτικά σε οποιαδήποτε είσοδο. Η κεφαλή του είναι κινητού μαγνήτη. Βγαίνει και σε μαύρο χρώμα εκτός από το χρωματικό συνδυασμό ξύλου και αλουμινίου.

Η τιμή του είναι 2,500 δολάρια και σύμφωνα με την εταιρία έχει χρόνο παράδοσης 10 ημερών.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...