fbpx
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 11:58

Acoustic Energy AE1 Active ηχεία

Για να γιορτάσει τα 30 της χρόνια η Acoustic Energy παρουσιάζει το AE1 Active, την ενεργή έκδοση του φημισμένου της ΑΕ1.

Το αρχικό AE1 παρουσιάστηκε το 1987 όταν η Acoustic Energy ήταν ακόμα ένα υποσχόμενο startup και έβαλε την εταιρεία στον χάρτη του Hi-Fi, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Το ενεργό ΑΕ1 ενσωματώνει ενισχυτή σε τάξη Α/Β και ισχύ 2x50WRMS, ενώ χρησιμοποιεί τον κεραμικό αλουμινένιο κώνο της εταιρείας στο γούφερ, που λειτουργεί απόλυτα πιστονικά, όπως και το αλουμινένιο τουίτερ θόλου με κυμματοδηγό WDT. 

Το ηχείο διαθέτει ρυθμίσεις τονικότητας +-2dB για τα μπάσα και τα πρίμα, όπως και ρύθμιση στάθμης για το κάθε κανάλι, ενώ οι συνδέσεις είναι απλές και ισορροπημένες. Το ηχείο θα είναι διαθέσιμο σε γυαλιστερό φινίρισμα λευκού ή μαύρου και η τιμή του θα είναι 1.200 λίρες Αγγλίας. 

Επιπέον, μαζί με το AE1 Active η εταιρεία θα παρουσιάσει στις αρχές του νέου έτους ένα νέο bluetooth ηχείο, αλλά και το νέο ηχεία δαπέδου ΑΕ109, που θα είναι το κορυφαίο ηχείο της σειράς 100. 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sennheiser Orpheus: Η πρώτη επαφή B&O BeoPlay H9 Ασύρματα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...