fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 15:05

Epson: Aπόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου στην hxos eikona show 2016

Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Ν.Α. Ευρώπη ο νέος laser βιντεοπροβολέας EH-LS10500

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Epson στην έκθεση Hxos Eikona Show 2016, που διεξήχθη στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Radisson Blu Park Hotel, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη Ν.Α. Ευρώπη τον πρωτοποριακό laser βιντεοπροβολέα EH-LS10500. Μέσα από τη συμμετοχή της, η εταιρεία έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσοι επισκέφθηκαν το χώρο της να εκτεθούν και να βιώσουν την απόλυτη ποιότητα εικόνας των κορυφαίων βιντεοπροβολέων της για επαγγελματική και οικιακή χρήση, μέσα από εντυπωσιακές προβολές σε συνθήκες που έκοβαν την ανάσα.

Επαγγελματίες και ευρύ κοινό απόλαυσαν την εντυπωσιακή απόδοση και τις εξαιρετικές δυνατότητες του νέου βιντεοπροβολέα EH-LS10500, μέσα από την εμπειρία μιας κινηματογραφικής αίθουσας επιπέδου «gold class», που διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες της έκθεσης. Οι επισκέπτες της έκθεσης, μεταφέρθηκαν με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο στη συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία που η Epson φέρνει στην οικιακή ψυχαγωγία, με την προβολή περιεχομένου 4Κ και τη χρήση ήχου Dolby Atmos,καθισμένοι σε ειδικά καθίσματα κινηματογράφου.

Αποσπάσματα από πρόσφατες ταινίες δράσης και περιπέτειας με μεγάλη ένταση και φαντασμαγορικά show, ανέβασαν την αδρεναλίνη των θεατών, χάρη στην μοναδική ποιότητα και λεπτομέρεια της εικόνας του νέου βιντεοπροβολέα EH-LS10500. Η μοναδική ατμόσφαιρα κινηματογράφου δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Projecting and Sounding Art, επίσημο μεταπωλητή της Epson.

Σε ξεχωριστή «κινηματογραφική» αίθουσα, ζωντάνεψαν ορισμένοι από τους πιο διάσημους ήρωες του σύγχρονου κινηματογράφου, χαρίζοντας μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία στους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του κινηματογράφου, με τη βοήθεια των βιντεοπροβολέων EH-TW7300 και EH-TW9300W.

Χάρη στην τεχνολογία 4Κ που διαθέτουν και στο περιεχόμενο HDR and UHD Blu-ray, προσέφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα με ένα νέο επίπεδο φινέτσας στην υφή και την ανάλυση της οθόνης, με μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες λεπτομέρειες και εξαιρετικά έντονα χρώματα.

Στην κατηγορία του οικιακού κινηματογράφου, η Epson παρουσίασε έναν ακόμα εντυπωσιακό βιντεοπροβολέα για οικιακή χρήση, τον EH-TW6800. Πρόκειται για έναν βιντεοπροβολέα 2D και 3D, με ανάλυση Full HD και τεχνολογία 3LCD που μπορεί να προσφέρει καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία, αλλά αυτό που τον καθιστά πραγματικά ασυναγώνιστο είναι η εντυπωσιακή ευκολία στην εγκατάστασή του, καθώς και το μεγάλο εύρος μετατόπισης φακού.

Από την έκθεση δεν έλειψαν, επίσης, οι βιντεοπροβολείς EH-TW5350 και EH-TW5300, που προσφέρουν φωτεινές, ευκρινείς και καθαρές εικόνες Full HD 1080p, σε 2D και 3D, ενώ την γκάμα των βιντεοπροβολέων για οικιακή χρήση συμπλήρωσε ο φωτεινότερος βιντεοπροβολέας home cinema της Epson, EH-TW570, που παρέχεται σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Η παρουσία της Epson στην έκθεση ολοκληρώθηκε με μοντέλα από την επαγγελματική σειρά ΕΒ-19 για πελάτες με απαιτήσεις μεγάλης φωτεινότητας, καθώς και του ΕΒ-U32, που προορίζεται τόσο για οικιακή όσο και επαγγελματική χρήση, με υψηλής ποιότητας απόδοση και εντυπωσιακά χρώματα που φαίνονται τέλεια, ακόμα και σε χώρους με έντονο φωτισμό.

Η έκθεση διοργανώθηκε από το περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ και για μια ακόμα χρονιά προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, τόσο επαγγελματίες από το χώρο της τεχνολογίας όσο και λάτρεις της οικιακής ψυχαγωγίας.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...