fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 11:44

Sweet Vinyl Sugar Cube σπάει ρεκόρ στο Indiegogo

Με το SweetVinyl SugarCube μπορείτε να γράψετε τα βινύλιο σας, όπως γράφατε τις κασέτες! Το επαναστατικό προιόν έσπασε κάθε ρεκόρ στην καμπάνια του Indiegogo, στην πρώτη του μέρα, ξεπερνώντας σε προπαραγγελίες τα 100.00 δολάρια. 

Πόσο ωραίες ήταν λοιπόν οι εποχές που γράφαμε τα αγαπημένα μας τραγούδια σε κασέτες, διαλέγαμε ποιά μας αρέσουν, σε τι σειρά τα θέλουμε, ξεσφραγίζαμε μια κασέτα μετάλλου, επιλέγαμε Dolby C κα απολαμβάναμε. Ε, λοιπόν το ίδιο έρχεται να κάνει και η συσκευή SugarCube που ουσιαστικά είναι μια σύγρονη ψηφιακή μορφή κασετοφώνου για τα βινύλια μας.

Είναι μια λύση all in one που κάνει ψηφιακές εγγραφές βινυλίου, υψηλής πιστότητας, χρησιμοποιώντας το ειδικό λογισμικό SweetVinyl της εταιρείας. Αυτό που ξεχωρίζει το Sugar Cube από τις έως τώρα συμβατικές λύσεις είναι η ανίχνευση LP metadata, η αφαίρεση clicks & pops και η εύκολη εγγραφή μέσω USB με τη θύρα στην πρόσοψη της συσκευής. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένους μετατροπείς A/D και D/A ανάλυσης 24bit/192kHz.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγγραφής από USB και από line in, έξοδος ακουστικών, αναλογική έξοδος αλλά και ψηφιακή έξοδος HDMI, οπότε αυτός ο υπέροχος γλυκός κύβος μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα μας αναλογικά αλλά και ψηφιακά. Το Sugar Cube θα αρχίσει να διατίθεται στην αγορά τον καινούργιο χρόνο. Θα υπάρξουν δύο μοντέλα, το SC-1 με τιμή 1.500 δολάρια και το SC-2 με τιμή 2.500 δολάρια, ενώ η πώληση τους θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου. 

Και τα δύο μοντέλα θα παρουσιαστούν στην CES όπου οι βινυλιόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν εν δράσει.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...