fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 15:01

Η Aphrodite's Vision στην έκθεση Hxos Eikona Show 2016

H APHRODITE’S VISION, επίσημη αντιπρόσωπος των βραβευμένων εταιρειών, Nagra, Thorens, Aavik, Ansuz, Raidho Acoustics, Dartzeel, YG Acoustics, Audience, BAT, Brinkman, Roksan, Thames tonearm, Tara Labs, Marten Design, Playback Design, Whest Audio, Vibex, PSI Audio, Pearl, Sugden, Falcon, Scansonic, EMT στην Ελλάδα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι συμμετέχει στην διήμερη έκθεση τεχνολογίας «HXOS EIKONA SHOW 2016» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, ώρες λειτουργίας 10.00 πμ έως 9.00 μμ).

Για 1η φορά θα παρουσιαστεί ο προενισχυτής Nagra CLASSIC PREAMP μαζί  με δύο Nagra CLASSIC AMP σε συνδεσμολογία bridged, πηγή θα είναι το Nagra CDT Transport  και το HD DAC σε συνδυασμό με τα ηχεία YG Acoustics HALEY.

Haley.jpg

Επίσης για 1η φορά θα παρουσιαστεί ο προενισχυτής AAVIK C-300 μαζί  με τον τελικό AAVIK P-300 σε συνδυασμό με τα νέα μοντέλα  της  Raidho Acoustics D-1.1 και Raidho Acoustics D-3.1.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και τοσύστημα με τους ενισχυτές της SUGDEN Masterclass LA-4 Pre-amplifier & MPA-4 Balanced Mono Power Amplifier μαζί με την ναυαρχίδα της SCANSONIC HD MB-6.

Οι επισκέπτες που θα παρευρεθούν στην Έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία από τις ιστορικές ηχογραφήσεις της NAGRA.

H παρουσίαση αυτή θα γίνει απο τον κ. Matthieu Latour, ενώ θα παρευρεθεί και ο Kerry St. James της YG ACOUSTICS.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...