fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 10:25

Honeycomb HC-1 Bluetooth ηχείο

Ηχείο με σχήμα κυψελών είναι το HC-1 που εκμεταλλεύεται το σχήμα των εξαγώνων, το πιο αποτελεσματικό σχήμα όταν θέλουμε να «στιβάξουμε» όσα περισσότερα μπορούμε σε περιορισμένες διαστάσεις. Η σημασία του εξαγωνικού σχήματος είναι διπλή αφού είναι ανάμεσα στα καλύτερα σχήματα για καμπίνα, προσφέροντας μειωμένες περιθλάσεις αλλά και πιο στιβαρή κατασκευή.

Πρόκειται για ένα ηχείο με ισχυρό δικάναλο class-D ενισχυτή με ισχύ 40W και 4 ηχεία για ισχυρό ήχο αλλά και δυο οπές bass reflex που ενισχύουν το χαμηλό. Διαθέτει μπαταρία 2200mAh με αυτονομία από 6 έως 14 ώρες (ανάλογα την ένταση) και πολλές λειτουργίες. Μεταξύ αυτών είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από κάρτα micro SD αλλά και από στικάκια USB. Λειτουργεί και ως powerbank για να φορτίζει φορητές συσκευές, όπως smartphone και tablet.

screenshot.3.jpg

Οι διαστάσεις του είναι 35 εκατοστά σε πλάτος, 16,5 σε ύψος και 11,5 σε βάθος ενώ το βάρος του είναι δύο κιλά, πρόκειται δηλαδή για μεγάλο ηχείο, για να έχει όσο το δυνατό καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα παραμένοντας όμως φορητό. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό ABS και οι γρίλιες του είναι μεταλλικές δίνοντάς του αντοχή σε χρήση εκτός του σπιτιού. Υπάρχει σε δυο χρωματισμούς, ασημένιο/λευκό και μαύρο/κόκκινο.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...