fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 10:04

Aswy SPACO Home Cinema με ήχο 720º

Το Spaco, η λέξη σημαίνει χώρος/διάστημα, είναι ένα επαναστατικό ηχοσύστημα με ήχο omni-directional 720-μοιρών. Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από 28 δυναμικά και ηλεκτροστατικά διαφράγματα που ακτινοβολούν προς όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένης της διάστασης του ύψους. Έτσι δεν έχει σημασία το ύψος στο οποίο θα τοποθετηθεί, δίνοντας λύση σε χώρους που υπάρχουν περιορισμοί στην τοποθέτηση.

Το σύστημα είναι κλασικό 5.1 με κeντρικό και surround ηχεία, όπως και subwoofer Ο ήχος των 720º δημιουργείται κυρίως από τα εμπρός ηχεία, τα οποία έχουν δύο αιωρούμενα tweeter τα οποία μάλιστα φορτίζουν όσο αιωρούνται.

levitating.jpg

Το Spaco έχει και φως. Περιμετρικά των ηχείων και ανάμεσα στην καμπίνα και την ξύλινη βάση υπάρχει ρυθμιζόμενος φωτισμός, τόσο σε ένταση όσο και σε χρώμα που περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ορατού φάσματος.

yqfq4sd36rdd811jtrs4.jpg

Έχει και multiroom δυνατότητα. Για το λόγο αυτό μπορεί κάποιος να ξεκινήσει από ένα ηχείο, χρησιμοποιόντας το ως ασύρματο ηχείο και να επεκτείνει το σύστημα είτε σε πλήρες 5.1, είτε ακόμα περισσότερο με ήχο σε όλα τα δωμάτια.

Οι τιμές ξεκινάνε από τα 199 δολάρια για ένα ηχείο, 359 δολάρια για δύο ηχεία και φτάνουν τα 2.199 δολάρια για ένα πλήρες σύστημα 5.1 συν 4 ακόμα ηχεία. Το σύστημα 5.1 έχει τιμή 1.499 δολάρια, ενώ το συστήμα 2.1 είναι στα 999 δολάρια (με subwoofer και δύο ηχεία με αιωρούμενα tweeter).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Numark PT01 Πικάπ του δρόμου! Denon DA-310 USB DAC και head amp »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...