fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 15:37

Astell & Kern Bluetooth DAC

 

Η Astell & Kern παρουσιάζει τον καλύτερο φίλο του iPhone 7 και όλων των smartphone που δεν διαθέτουν πλέον αναλογική έξοδο ακουστικών.

Πρόκειται για το AK XB10, έναν bluetooth ενισχυτή ακουστικών και DAC, στον οποίο μπορούμε να συνδέσουμε τα ακουστικά μας, για Hi-End ήχο, στη συμβατική έξοδο miniJACK που απουσιάζει από το τηλέφωνο. Το XB10 θα συνδεθεί εν συνεχεία με το smartphone μέσω bluetooth και μάλιστα με το πρωτόκολο aptx HD που επιτρέπει lossless μεταφορά ακόμα και αρχείων υψηλής ευκρίνειας 24bit/48kHz. 

XB_10.jpg

Μέχρι στιγμής βέβαια μόνον το LG G5 υποστηρίζει το aptX HD, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες. Εννοείται βέβαια ότι το XB10 υποστηρίζει και το συμβατικό πρωτόκολλο bluetooth aptX. Τo ΧΒ10 διαθέτει ρυθμιστικά έντασης, αλλά και πλοήγησης στη μουσική μας, οπότε μπορούμε από εκεί να επιλέγουμε τα μουσικά κομμάτια ακόμα και εάν το κινητό είναι στην τσέπη μας. Επιπλέον διαθέτει και ενσωματωμένο μικρόφωνο οπότε υποστηρίζει και φωνητικές κλήσεις. Εννοείται ότι είναι λιλιπούτειο για να το έχουμε πάντα μαζί μας, ενώ κυκλοφορεί ήδη στην τιμή των 189 δολαρίων. 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...