fbpx
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 09:22

Naim Uniti Atom All-in-one

Η νέα σειρά Uniti της Naim, αποτελείται από τρία player του τύπου all-in-one, το μεγάλο Uniti Nova, το Uniti Star που έχει και CD player και το μικρό αλλά ισχυρό Uniti Atom.

Υπάρχει ακόμη το Uniti Core που είναι ένας music server για να αποθηκεύει και να streamάρει κανείς μουσική. Κάθε συσκευή μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα ή σε σύνδεση με τις άλλες. 

Το Uniti Atom αλλά και τα άλλα μοντέλα έχουν Google Cast for Audio, AirPlay, TIDAL, Spotify Connect, Bluetooth (aptX HD), Internet Radio, UPnP (Universal Plug ‘n’ Play) αλλά και ψηφιακές εισόδους, αναλογικές εξόδους, υποδοχή ακουστικών, δυνατότητα CD Ripping στα μοντέλα Uniti Star και Uniti Core, δυνατότητα αναπαραγωγής από εξωτερική USB συσκευή (Uniti Atom, Uniti Star, Uniti Nova) ή SD card (Uniti Star, Uniti Nova).

Παράλληλα οι συσκευές έχουν HDMI ARC για να συνδέονται με τηλεόραση ώστε να βλέπουμε τα μενού και να έχουμε λήψη μουσική από αυτή, Multiroom Streaming και ικανότητα αναπαραγωγής αρχείων WAV, FLAC, DSD, Apple Lossless, AIFF, AAC, Windows, Ogg Vorbis και MP3.


Οι συσκευές χρησιμοποιούν επεξεργαστή Sharc και τσιπάκι DAC της Burr-Brown, ενώ οι βαθμίδες ενίσχυσης είναι τάξης A/B βασισμένες στην τεχνολογίας των ενισχυτών NAIT της εταιρίας.


Το Uniti Atom έχει δύο οπτικές εισόδους και μια ομοαξονική και προαιρετική ΗDMI, φέρει δυο θύρες USB, υποδοχή ακουστικών, RCA sub και pre-out, αλλά και Wi-Fi όπως Ethernet σύνδεση.

Η συσκευή μπορεί να διαχειριστεί έως και 20.000 τραγούδια σε USB εξωτερικό δίσκο, αλλά και να μοιράσει αυτά τα τραγούδια ως server (multiroom).


O ενισχυτής του έχει ισχύ 2x40W στα 8Ω, η οθόνη του είναι έγχρωμη στις 5 ίντσες, το βάρος είναι 7 κιλά και το σασί από αλουμίνιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung Galaxy Note 7: Σταματούν οι πωλήσεις Naim Uniti Nova All-in-one »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...