fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 10:29

Muraudio Omni PX2 electrostatic hybrid speaker

Ηλεκτροστατικό υβριδικό με κάλυψη ήχου 360º, στη δεύτερη γενιά του

Το PX2 έχει ρυθμιζόμενη καθ 'ύψος βάση, (plinth) ενώ μαζί με το μαλακό, ηχητικά επεξεργασμένο ύφασμα καλύπτει για τους οδηγούς ESL και τα woofer..

Το νέο Muraudio Speaker Bus (MSB) παρέχει ρυθμιζόμενο ρεύμα ESL και ενεργή παρακολούθηση της κατάστασης των ηχείων για την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων. Το MSB είναι μια αμφίδρομη ηλεκτρική διασύνδεση που παρέχει σταθερό ρεύμα DC στο ESL, ενώ εμφανίζει τη λειτουργική κατάσταση του κάθε ηχείου με το Condition Module Monitor.

Η Muraudio εισάγει την τελευταία τεχνολογία διαφράγματος Mylar (MDT) στο Domain Omni PX2. Αυτή η νέα τεχνολογία ταινία παρέχει ενισχυμένα δυναμικά με βελτιωμένη κατανομή της ακουστικής ενέργειας σε όλες τις συνεχόμενες και πολλαπλών κατευθύνσεων καμπύλες των διαφραγμάτων ESL του ηχείου. Αυτή η ελαφρύτερη από τον αέρα ταινία έχει πρωτοφανή ταχύτητα και ακρίβεια, παρέχοντας σαφήνεια, λεπτομέρεια και φυσικό ήχο που είναι χωρίς ταίρι από οποιοδήποτε άλλο ηχείο.

Ενώ πρόκειται για νέα σειρά αναφοράς ηχείων για την Muraudio, το Domain Omni PX2 είναι αποτέλεσμα πάνω από μιας δεκαετίας έρευνα και ανάπτυξης. Οτιδήποτε οι καταναλωτές και οι δοκιμαστές σε όλο τον κόσμο έχουν εκτιμήσει στα προηγούμενα μοντέλα παραμένει ως βασική τεχνολογία στο Domain Omni PX2 της Muraudio και την εμπειρία όπως την ονομάζει η Muraudio " Sound Is Everywhere", δηλαδή την παντοκατευθυντική φύση του ηχείου που προέρχεται από διαφράγματα ESL..

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Maxell UD H κασέτα επιστρέφει Panasonic transparent screen »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...