fbpx
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 13:02

Wilson Audio WAMM Revealed!

To Wilson Audio WAMM αποκαλύπτεται!

Το νέο Wilson Audio WAMM, το επονομαζόμενο Master Chronosonic, αποκαλύφθηκε επιτέλους σήμερα από την εταιρεία σε όλο του το μεγαλείο. Μετά από μια σειρά φωτογραφιών teasers, όπου βλέπαμε κομμάτια μόνον του ηχείου, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτό όλου του θηρίου, όπως και μια φωτό του σκελετού όπου φαίνεται η αρθρωτή κατασκευή του.

WAMM_1.jpg

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι το αρχικό WAMM υπήρξε στην εποχή του το κορυφαίο Hi-End ηχείο (πρωτοκυκλοφόρησε περίπου το 1980), με την αρθρωτή σχεδίαση του να επιτρέπει την προσαρμογή σε διαφορετικούς χώρους. Το νέο WAMM διατηρεί αυτήν την αρθρωτή κατασκευή, όπου κάθε μονάδα είναι τοποθετημένη στη δική της ανεξάρτητη καμπίνα, ενώ μπορεί να ρυθμίστει με ακρίβεια η απόσταση και η κλίση της από τη θέση ακρόασης με στόχο το απόλυτο  δέσιμο των μονάδων στο πεδίο του χρόνου. 

Το ηχείο είναι υλοποίηση 5 δρόμων με 9 μονάδες ανά κανάλι, διπλά μίντ και διπλά μίντ-γούφερ, ένα τουίτερ και δύο γούφερ, όπως και διπλά τουίτερ στην πίσω πλευρά του. Το WAMM Master Chronosonic ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία της εταιρείας στην αναπαραγωγή ηχητικής πιστότητας, οπότε αναμένεται να ξαναγράψει την ένδοξη ιστορία του αρχικού μοντέλου. Ελπίζουμε να μας δοθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να το ακούσουμε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Classe Audio Delta Mono Sony α6500 with Exceptional All-Around Performance »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...