fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 14:43

Braven 405 Bluetooth speaker

Η Braven Audio παρουσιάζει το bluetooth ηχείο 405

Την Braven Audio μπορεί να μην την ξέρουμε στην Ελλάδα, αλλά κατασκευάζει έναν ολόκληρο γαλαξία από bluetooth ηχεία, σε όλες τις κατηγορίες μεγέθους, κόστους και ποιότητας. Τα πολυάριθμα μοντέλα της χωρίζονται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες, outdoor, active και home series, ενώ όλα συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, όμορφο design και ψαγμένη ηχητική απόδοση.

Το νέο της μοντέλο 405 ανήκει στη σειρά active series, ενώ συνδυάζει εντυπωσιακή σχεδίαση με δυνατό ήχο υψηλής ευκρίνειας σε ένα μικρού μεγέθους σασσί. Τοποθετούμενο μεταξύ των μοντέλων 105 και balance, το 405 διαθέτει αυτονομία 24 ωρών, καθιστώντας το ιδανικό μοντέλο για χρήση σε αθλητικές δραστηριότητες. Το ηχείο έχει προδιαγραφή IPX7, δηλαδή είναι αδιάβροχο, ενώ με το μικρό του μέγεθος χωράει ακόμα και στην τσάντα μας. Ενσωματώνει powerbank 2100mAh για να μπορεί να φορτίσει τις φορητές μας συσκευές, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο kickstand.

To Braven 405 είναι διαθέσιμο για αγορά από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.brave.com, στην τιμή των 79 δολαρίων και σε 7 διαφορετικά χρώματα. Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε και το μικροσκοπικό Braven 105, επίσης στη σειρά active, το οποίο δεν ξεπερνά σε μέγεθος την παλάμη μας.

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...