fbpx
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 12:02

Wilson Audio WAMM Master Chronosonic

Ιδού η πρώτη φωτό του νέου WAMM της Wilson Audio

Μετά από πενταετή μελέτη η Wilson Audio παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα, το νέο θηριώδες WAMM, που πλέον ονομάζεται WAMM Master Chronosonic. Το αρχικό WAMM υπήρξε στην εποχή του ίσως το κορυφαίο Hi-End ηχείο (πρωτοκυκλοφόρησε περίπου το 1980), με την αρθρωτή σχεδίαση του να επιτρέπει την προσαρμογή σε διαφορετικούς χώρους. Δεν έχουμε ακόμα λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά για το νέο WAMM, ούτε καν πλήρη φωτογραφία του ηχείου, γνωρίζουμε απλά ότι πρόκειται για σχεδίαση 5 δρόμων με 9 μονάδες ανά κανάλι.

Αυτό που ξέρουμε επίσης είναι ότι το WAMM θα είναι πάλι αρθρωτή σχεδίαση, έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς χώρους. Θα αποτελείται πάλι από τέσσερα κομμάτια, δύο πύργους full range και δύο υπογούφερ, τα οποία δεν θα είναι ενεργά. Κατά συνέπεια το ηχείο θα θέλει τέσσερα κανάλια ενίσχυσης και ενεργό κροσσόβερ. Επίσης ο Dave Wilson δεν χρησιμοποιεί πια ηλεκτροστατικό τουίτερ, όπως στην αρχική σχεδίαση του WAMM (Wilson Audio Modular Monitor). Το WAMM Master Chronosonic ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία της εταιρείας στην αναπαραγωγή ηχητικής πιστότητας, οπότε αναμένεται να ξαναγράψει την ένδοξη ιστορία του αρχικού μοντέλου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « NAD C 338, C 368 and C 388 Mε πολλά extra Klipsch R6 and X12 Neckbands headphones »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...