fbpx
Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 10:36

Apple Watch 2

Μαζί με τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus παρουσιάστηκε και το Apple Watch 2

Είναι βελτιωμένο συγκριτικά με την πρώτη γενιά του δημοφιλούς έξυπνου ρολογιού σε όλους τους τομείς. Η οθόνη του είναι σαφώς πιο φωτεινή (οθόνη OLED με φωτεινότητα 1000Nits), ενώ ο επεξεργαστής 2ης γενιάς είναι επίσης ταχύτερος από τον περσινό. Το Watch 2 είναι επίσης πλήρως αδιάβροχο στα 50 μέτρα βάθος, οπότε μπορεί πλέον να μας συνοδέψει στο κολύμπι και στις καταδύσεις μας χωρίς πρόβλημα.

Το νέο ρολόι διαθέτει και ενσωματωμένο GPS, μεγαλύτερη μπαταρία που προσφέρει την ίδια αυτονομία με το περσινό μοντέλο, ενώ θα κυκλοφορήσει και ειδική Sport έκδοση από την Nike. Η τιμή που ανακοινώθηκε για την Sport έκδοση είναι 369 δολάρια με διαθεσιμότητα στις 23 Σεπτεμβρίου, όπως και τα νέα iPhone. Tο Apple Watch 1, όπως θα ονομάζεται πλέον το περσινό μοντέλο, θα έχει πλέον τιμή 269 δολάρια και θα φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με το Watch 2.

Apple_Watch.jpg

Επίσης ανακοινώθηκε για το Apple Watch το δημοφιλέστατο παιχνίδι Pokemon Go το οποίο συνδυάζεται πλέον με τις αθλητικές δραστηριότητες ή απλά με το περπάτημα του χρήστη. Για όσους σπεύσουν να συγκρίνουν το Apple Watch 2 με τα ανταγωνιστικά Android όπως το εξαιρετικό Samsung Gear S3, να προσθέσουμε ότι η Apple είναι πλέον η δεύτερη εταιρεία ρολογιών στον κόσμο, (ρολογιών γενικά όχι απλά smartwatches) κάτι που κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, όπως αντίστοιχα έχει πουλήσει συνολικά 1 δισεκατομμύριο iPhone.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Apple: Bluetooth τέλος; Nordost Sort Lift Στηρίζει καλώδια »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...