fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 09:51

Harman Kardon Omni+ wireless multiroom speakers

Επίσημα ξεκινά η διάθεση του αναβαθμισμένου Omni στην Ευρώπη

Με νέες δυνατότητες αλλά και νέα μοντέλα έρχεται το Omni+ από τη Harman Kardon. Το multiroom σύστημα της εταιρίας εκτός από τα δύο ηχεία Omni 10+ και Omni 20+ και τον αντάπτορα/προενισχυτή Omni Adapt+ που αποτελούν τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των ήδη υπαρχόντων μοντέλων, αποκτά πλέον και φορητό ηχείο, το Omni 50+, αλλά και ηχομπάρα με subwoofer, την Omni Bar+.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες δυνατότητες του Omni+ περιλαμβάνουν την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης έως 24bit/192KHz (αντί για έως 96ΚKHz μέχρι τώρα). Νέα είναι η αποκωδικοποίηση Dolby Digital στην OmniBar+ και στον Omni Adapt+. Το Omni 50+ είναι φορητό, έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και πιστοποίηση IPX5 για αντοχή στο νερό.
Όλα τα Omni+ υποστηρίζουν πλέον Google Cast που τους δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγουν τον ήχο από όποια εφαρμογή υποστηρίζει το συγκεκριμένο. Για παράδειγμα μπορούμε να βλέπουμε ένα video στο YouTube και να ακούμε τον ήχο του από το ασύρματο ηχείο Omni+.

Οι τιμές έχουν ως εξής:
Omni 10+ 249€
Omni 20+ 349€
Omni 50+ 549€
Omni Bar+ 899€
Omni Adapt+ 299$

Η διαθεσιμότητα των Omni+ ξεκινά αυτό το Φθινόπωρο στην Ευρώπη, εκτός από την Omni Bar+ και το Omni Adapt+ που θα ακολουθήσουν την Άνοιξη του 2017.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JBL Playlist Wireless Speaker with GoogleCast Qualcomm VR820 @IFA 2016 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...