fbpx
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 09:39

Samsung Gear S3 @IFA 2016

Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο Samsung Gear S3, που η Κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε πανηγυρικά στην IFA 2016

Ένα πανέμορφο μεταλλικό ρολόι από ατσάλι, πολυτελέστατο και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα, που με σβηστή οθόνη μοιάζει περισσότερο με ένα ακριβό ελβετικό ρολόι, παρά με smartwatch. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την Classic και την Frontier, που απευθύνεται στους πιο σπορτίφ τύπους. Το ρολίο εξακολουθεί να βασίζεται στο λειτουργικό Tizen, ενώ οι λειτουργίες του ελέγχονται από την περιστρεφόμενη ατσάλινη μεταλλική στεφάνη.

Η λειτουργία Always On κάνει και εδώ την εμφάνιση της στην οθόνη super AMOLED μεγέθους 360x360, 1,3 ίντσας, με προστασία Gorilla Glass 3SR+, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο GPS και μικρόφωνο/ηχείο για την πραγματοποίηση κλήσεων. Και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με NFC και Samsung Pay για ανέπαφες πληρωμές, ενώ ο επεξεργαστής είναι ο Exynos 7270 με αποθηκευτικό χώρο 4GB και μνήμη 758MB. Το Gear S3 έχει ενσωματωμένους αισθητήρες βαρόμετρο, υψόμετρο και μέτρησης παλμών καρδιάς, ενώ είναι αδιάβροχo στο 1,5 μέτρο βάσει της προδιαγραφής IP68.

H έκδοση Frontier διατίθεται και με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα LTE, ενώ και τα δύο ρολόγια δέχονται συμβατικά λουράκια μεγέθους 22mm. Το μέγεθος των Gear S3 είνα μεγαλούτσικο στα 46mm, με βάρος 62gr, οπότε ήδη ακούστηκαν σχόλια ότι δεν είναι κατάλληλο για γυναικεία χέρια ή για αντρικά χέρια με μικρό καρπό. Σε λίγες ημέρες λοιπόν που ενδεχομένως θα παρουσιαστεί το Apple Watch 2, το νέο smartwatch της Apple θα τα βρεί σκούρα απέναντι στο υπέροχο και πανέμορφο Gear S3. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Logitech M330 and M220 silent mice Lenovo Yoga Book @IFA 2016 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...