fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 10:07

Lenovo Yoga Book @IFA 2016

Ένα laptop που δεν μοιάζει με κανένα, το εκπληκτικό Lenovo Yoga Book

Το Lenovo Yoga Book σίγουρα αποτελεί αυτή τη στιγμή θέμα συζητήσεων και μεταξύ χρηστών και μεταξύ των ανταγωνιστών που έχουν χάσει τον ύπνο τους. Γιατί θα μας ρωτήσετε. Γιατί απλούστατα η Lenovo παρουσίασε ένα laptop με σχεδίαση βιβλίου που όχι μόνον δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει το μολύβι και το χαρτί, όπως αποτυχημένα έχουν επιχειρήσει πολλές εταιρείες, αλλά συνεργάζεται με αυτά για να δώσει στο χρήστη νέες δυνατότητες δημιουργικότητας. 

Lenovo_1.jpg

Το Yoga Book είναι λοιπόν ένα 2 σε 1 laptop και tablet με οθόνη αφής και πληκτρολόγιο. Όμως η δεύτερη επιφάνεια, αυτή που φέρει το πληκτρολόγιο, είναι ουσιαστικά μια επιφάνεια αφής που ο χρήστης μπορει να την κάνει ότι θέλει. Εάν θέλει να πληκτρολογήσει κάτι, εμφανίζεται ένα εικονικό πληκτρολόγιο. Εάν θέλει να γράψει κάτι τοποθετεί ένα χαρτί, γράφει ή σχεδιάζει με stylus ότι θέλει και η επιφάνεια το ψηφιοποιεί, ακριβώς όπως στις ταμπλέτες της Wacom. 

H οθόνη έχει μέγεθος 10,1 ιντσών και ανάλυση 1920x1200 ενώ συνοδεύετει από ειδική πένα που είναι και κανονικό στυλό μελανιού, αν και τη τεχνολογία AnyPen επιτρέπει τη χρήση οποιουδήποτε αγώγιμου αντικειμένου ως πένα αφής. Η επιφάνεια αφής είναι πυκνωτική με τεχνολογία EMR Pen, ενώ το εικονικό πληκτρολόγιο παρέχει και απτική ανάδραση σε κάθε πλήκτρο για να μην αισθάνεται ο χρήστης ότι πληκτρολογεί σε οθόνη tablet. 

Lenovo_3.png

To Yoga Book θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, Windows 10 και Android 6.0, με μνήμη 4GB, επεξεργαστή Intel Atom και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 8.500mAH που δίνει αυτονομία 13 με 15 ώρες, ενώ το Yoga Book διαθέτει και δύο κάμερες, 8Mpixel και 2Mpixel. Οι τιμές πάντως δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung Gear S3 @IFA 2016 Bang & Olufsen BeoVision Horizon 4K TV »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...