fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 14:52

Philips Fidelio B8 Dolby Atmos Soundbar

Με ασύρματο subwoofer και ήχο 5.1.2 καναλιών.

Χωρίς να χρειάζεται κάτι παραπάνω από την ηχομπάρα και το subwoofer, η Philips με την Fidelio B8 προσφέρει στον ακροατή εμπειρία ήχου Dolby Atmos.

Στο σώμα της ηχομπάρας υπάρχουν 18 μεγάφωνα, με τα δέκα από αυτά να είναι οδηγοί midrange και 8 να είναι tweeter. Τα ηχεία που δημιουργούνται από τις συστοιχίες των μεγαφώνων είναι 9, όσοι και οι ενισχυτές που τα οδηγούν με ισχύ 20W για το καθένα.

Στο επάνω μέρος της ηχομπάρας υπάρχουν δύο ηχεία αποτελούμενα από δύο midrange και τρία tweeter που ακτινοβολούν προς την οροφή, φέρνοντας τη διάσταση του ύψους στον 5.1 ήχο της.

Το ασύρματο subwoofer είναι ισχύος 220W και έχει κώνο οκτώ ιντσών, ενώ η σχεδίασή του είναι downfiring και μπροστά από τον κώνο υπάρχει θόλος που του επιτρέπει να ακτινοβολεί σε 360 μοίρες εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη διασπορά των χαμηλών συχνοτήτων.

Η Β8 έχει δύο εισόδους HDMI και μια έξοδο συμβατή με ARC, εκτός από Dolby Atmos είναι συμβατή και με dolby True HD, ενώ έχει και DTS. Τέλος έχει και Bluetooth με aptX για έυκολη σύνδεση και ασύρματη αναπαραγωγή ήχου.

philips-11.jpg

philips-2.jpg

philips-3.jpg

philip-4.jpg

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...