fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 15:11

JBL Nightlife speakers Dolby Atmos and more

Νέα σειρά ηχείων από την JBL, ονομάζεται Nightlife και ξεχωρίζει για τις τρεις επιλογές τρόπου λειτουργίας και ακρόασης που παρέχουν.

Αυτά φέρουν μεγάφωνα Nelfront καθώς και ένα 3 ιντσών μεγάφωνο στο επάνω μέρος τους για εφαρμογές οικιακού κινηματογράφου τύπου Dolby Atmos.

Οι τρεις τρόποι λειτουργίας είναι οι ακόλουθοι: Έχουμε την κατάσταση enhanced surround, που κάνει τα μεγάφωνα που είναι τοποθετημένα στο επάνω μέρος να λειτουργούν ταυτόχρονα με τα εμπρόσθια μεγάφωνα ώστε να δημιουργούν μεγάλη στερεοφωνική εικόνα.

Η δεύτερη λειτουργία ακρόασης είναι η surrund, όπου αφαιρώντας τους βραχυκυκλωτήρες από τους κάτω ακροδέκτες ελέγχουμε τα εμπρόσθια μεγάφωνα, ενώ οι επάνω ακροδέκτες μπορούν να λάβουν άλλη πληροφορία (σήμα) όπως αυτής της οροφής. Κατάλληλο για συστήματα surround όπου υπάρχουν κανάλια οροφής όπως το Dolby Atmos ή το DTS:X.

H τρίτη λειτουργία των ηχείων είναι η παραδοσιακή, κατάλληλη για όσους θέλουν να «παίζουν» μόνο τα εμπρός μεγάφωνα, χωρίς να λειτουργούν τα «επάνω».

Τα Nightlife έχουν καμπίνες σε ματ μαύρο, γυαλιστερή επάνω επιφάνεια, καλύμματα και όμορφη σχεδίαση. Τα μεγάφωνα γούφερ είναι από Polybass με ενίσχυση από τιτάνιο, ενώ η σειρά έχει subwoofer και κεντρικό ηχείο. Έχουμε τα μοντέλα NL 301, δαπέδου 200W, NL 201 βάσης 125W, ΝL 101 κεντρικό ηχείο και το NL 151 που είναι 10 ιντσών 150W ενεργό subwoofer.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...