fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 14:08

Monitor Audio ASB-10 και WS-10

Η νέα ηχομπάρα της Monitor Audio και το προαιρετικό subwoofer.

Επιλογή αν θέλουμε να έχουμε μόνο μια ηχομπάρα που μπορεί να αποδίδει μόνη της χωρίς να υπολείπεται σε ποιότητα και χαμηλό ή να προσθέσουμε το subwoofer που σχεδιάστηκε γι’ αυτήν δίνει η ASB-10 της Monitor audio.

Η ASB-10 φτάνει σε μεγάλες εντάσεις (105dB @ 1m) και κατεβαίνει μέχρι τα 65Hz, πράγμα που την καθιστά επαρκή από μόνη της. Διαθέτει σύστημα με διπλούς βοηθητικούς παθητικούς ακτινοβολητές, ενώ φέρει και τα γνωστά «χρυσά» Gold C-CAM dome tweeter της εταιρίας. Ειδικά για τα tweeter υπάρχει ενισχυτής 2x20W, ενώ για τα δύο mid/bass υπάρχει άλλος με ισχύ 2x30W.
Η ASB-10 έχει οπτική ψηφιακή και αναλογική είσοδο, διαθέτει Bluetooth με aptX και έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή Dolby Digital, DPLII και Dolby Virtual Speaker.

To WS-10 είναι ένα οκτάιντσο ενεργό subwoofer με ενισχυτή τάξης Δ ισχύος 120W και φέρει το μεγάφωνο C-CAM της Monitor Audio. Me ειδική σχεδίαση για να τοποθετείται όρθιο, επάνω σε τοίχο ή ακόμα και κάτω από έπιπλα για να μην φαίνεται.

WS10-main.jpg

Τόσο η ηχομπάρα όσο και το subwoofer έχουν ενσωματωμένο ασύρματο αναμεταδότη και δέκτη για να μπορούν να συνδέονται μεταξύ τους ασύρματα. Ωστόσο, επειδή η Monitor Audio δίνει την επιλογή αυτά τα δύο κομμάτια να διατίθενται ξεχωριστά, υπάρχουν και οι αναμεταδότες/δέκτες WT1/WR1 για να μπορέσουμε να συνδέσουμε το subwoofer της επιλογής μας ασύρματα στην ASB-10 ή ακόμα και την ηχομπάρα της επιλογής μας στο WS-10. Ή μπορούμε να έχουμε και τους δύο και να τους χρησιμοποιήσουμε οπουδήποτε θέλουμε να μεταφέρουμε ασύρματα ήχο.

asb10-group.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EISA Awards 2016-2017: Celebrating the year’s best products JE Audio HP 10 phono »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...