fbpx
Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 13:38

Wilson Audio: Λανσάρει το νέο της ηχείο Yvette

Μετά από δύο μήνες teaser videos και φωτογραφιών στο Facebook, η Wilson Audio παρουσιάζει επίσημα το νέο της ηχείο, Yvette.

Η Wilson Audio λανσάρει το νέο της ηχείο, Yvette, το οποίο πολύ πιθανόν θα αντικαταστήσει στη γκάμα της το Sophia 3. Το ολοκαίνουργιο Yvette φοράει το φημισμένο τουίτερ Convergent Synergy MKIII, το θρυλικό midrange της εταιρείας, αλλά και το 10ιντσο γούφερ που χρησιμοποιείται και στο Alexia. Οι μονάδες δένουν μεταξύ τους με την τεχνολογία Time Alignment της Wilson Audio, ενώ στο κροσσόβερ χρησιμοποιούνται κορυφαίας ποιότητας εξαρτήματα. 

Το Yvette είναι το πιο εξελιγμένο ηχείο με μονή καμπίνα στην ιστορία της Wilson Audio, ενώ είναι κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό των Material X και Material S της εταιρείας. Η μπάφλα του τουίτερ και του γούφερ είναι κατασκευασμένες από το Material X που βρίσκεται ήδη στην 3η του γενιά, ενώ η μπάφλα του midrange είναι κατασκευασμένη από το Material S, μειώνοντας του χρωματισμούς και τους κραδασμούς στο ελάχιστο. Το ηχείο θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιουλίου στην τιμή των 25.500 δολαρίων. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Cirrus Logic: Ακουστικά με θύρα lightning McIntosh BT Bluetooth headphone »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...