fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 11:55

Sonus Faber SF16: Δικτυακό ηχείο με αυτιά!

Sonus Faber SF16: Το πρώτο δικτυακό ηχείο της εταιρείας δεν μοιάζει με κανένα!

Το Sonus Faber SF16, το ηχείο που μοιάζει να έχει "αυτιά" είναι το πρώτο ενεργό δικτυακό ηχείο που έχει παρουσιάσει η εταιρεία. Είναι εμπνευσμένο από την πρώτη δημιουργία του ιδρυτή της Sonus Faber. Το πρώτο multiroom ηχείο της εταιρείας έχει δύο γούφερ 5 ιντσών με τοπολογία push pull (ένα εμπρός και ένα πίσω για να ακυρώνονται οι κραδασμοί και οι δονήσεις), μίντ και τουίτερ που στεγάζονται σε ειδικά πτερύγια εκτός καμπίνας (σαν δορυφόροι) και ενσωματωμένο DSP, ενώ ο τετρακάναλος ενισχυτής Class D έχει συνολική ισχύ 1400W. 

Sonus_Faber_1.jpg

Η συσκευή ελέγχεται μέσω mobile app από το κινητό μας, ενώ η τεχνολογία multiroom ακολουθεί το πρωτόκολλο Play-Fi της DTS. Το SF16 παίζει από Spotify μέχρι Tidal, ενώ σε λειτουργία multiroom μπορούν να συνδεθούν μέχρι 8 ηχεία μεταξύ τους. Το Sonus Faber διαθέτει οπτική και ομοαξονική ψηφιακή είσοδο αλλά και αναλογική είσοδο.

Sonus_Faber_3.jpg

 

Είναι φτιαγμένο από ξύλο με φινίρισμα καρυδιάς, ενώ οι δορυφόροι είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο με τους βραχίονες που στηρίζουν τους δορυφόρους να προεκτείνονται αυτόματα όταν ανάβει και σβήνει το ηχείο. Θα κατασκευάζονται 200 κομμάτια το χρόνο, στην Ιταλία, με σφραγίδες κα υπογραφές των κατασκευαστών, ενώ το SF16 είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία με τιμή που αγγίζει τα 12.000 ευρώ!  

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audio Research DAC9 Με κρυφό τσιπ Bose Build Speaker Cube, DIY για παιδιά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...