fbpx
Πέμπτη, 19 Μαϊος 2016 12:52

Bryston: Λανσάρει πικάπ!

Και όμως η Bryston λανσάρει το πρώτο της πικάπ! Πρόκειται για το Hi-End BLP-1 που συνοδεύεται από το εξωτερικό τροφοδοτικό BTP-1.

Αυτό και εάν είναι νέο! Η Bryston παρουσιάζει το πρώτο πικάπ στην ένδοξη της ιστορία. Παρότι στο παρελθόν η εταιρεία είχε δηλώσει ότι δεν θα παρουσιάσει ποτέ αναλογική πηγή, από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα να παγώσει και η κόλαση! Και μάλιστα το πικάπ BLP-1 ενσωματώνει αρκετά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. Ο βραχίονας που φοράει αποτελείται από επτά τμήματα κατασκευασμένα από τιτάνιο με ενσωματωμένο headshell, ελέγχοντας έτσι πλήρως τους κραδασμούς που δημιουργεί το cantilever της κεφαλής. 

Η οδήγηση του πλατώ γίνεται με ιμάντα, ενώ το μοτέρ είναι σχεδίασης PWM σύγχρονο, χαμηλής ταχύτητας και υψηλής ροπής, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή σύζευξη του ιμάντα με το πλατώ. Το ρουλεμάν είναι αρκετά πρωτοποριακό, κατασκευασμένο από ειδικά κατεργασμένο ατσάλι, γυαλισμένο με ανοχές 0,002mm, ενώ το πλατώ έχει πάχος 35mm και είναι κατασκευασμένο από Delrin με ενσωματωμένο record mat. 

 

Bryston_PS.jpg

To σασσί του πικάπ επίσης έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τον απόλυτο έλεγχο των κραδασμών και ιδιοσυντονισμών, ενώ το κορυφαίας ποιότητας εξωτερικό τροφοδοτικό BTP-1, που ενσωματώνει την τεράστια αναλογική τεχνογνωσία της εταιρείας, οδηγεί το πικάπ στις 33 και στις 45 στροφές. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nikon D5 & Nikon D500 Το νέο Gryphon Mojo S »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...