fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 09:57

Icon Audio FRm 2 Super νέα ηχεία

Full range με νέο σχεδιασμό καμπίνας.

Τον νέο FRM 2 Super χρησιμοποιεί διαφορετικού σχεδιασμού καμπίνα που βελτιώνει την έξοδο του χαμηλού και μειώνει τις εσωτερικές ανηχήσεις. Είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το στάνταρ μοντέλο σε χρώμα Piano Black ή Signal. Το νέο μοντέλο έρχεται με μαύρη βάση (plinth) και συνοδεύεται από υψηλής ποιότητας ακίδες.

Η φυσικότητα του ήχου του οφείλεται στην έλλειψη crossover αποφεύγοντας έτσι το χρωματισμό του ήχου. Η απόδοση του χαμηλού είναι παρόμοια με το FRm 3 που χρησιμοποιεί δύο μονάδες μεγαφώνων. Το roll-off και η κατώτερη συχνότητα που φτάνει το FRm 2 είναι μόλις λίγα Hertz πιο ψηλά.

 

FRM2-Super-black-driver-1200x565.jpg

 

Οι κώνοι των μεγαφώνων είναι κατασκευασμένοι από ίνες χαρτιού ενώ στο κέντρο του υπάρχει tweeter θόλου από κράμα τιτανίου για τις υψηλές συχνότητες.

 

FRM-Filter-Front-WEB-1200x565.jpg

 

Όπως όλα τα μοντέλα της σειράς έτσι και για το FRm 2 Super υπάρχουν εξωτερικά κουτιά-φίλτρα που αναλαμβάνουν το ρόλο του εξασθενητή χαμηλών απωλειών, προ-ρυθμισμένα για την καλύτερη δυνατή απόδοση σε ένα μέσο δωμάτιο. Τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωρίς αυτά, αναλόγως του μεγέθους του δωματίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Cyrus One επιστροφή στο μέλλον Flux-Sonic Stylus Cleaner »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...