fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 12:42

Esoteric N-05 Network player

Ένα κορυφαίο δικτυακό player από την Ιαπωνική Esoteric. To Ν-05 ξέρει να παίζει όλα τα φορμά και αρχεία. Από DSD 11.2ΜΗz μέχρι PCM 384KHz/32bit.

Tο N-05 έχει ενσωματωμένο USB DAC και σύστημα σύνδεσης με το δίκτυο. Δικτυακά παίζει DSD 5.6MHz και PCM 192ΚHz/24bit. Υποστηρίζει φορμά όπως DSD -DSF, DSDIFF (DFF), DoP, PCM - FLAC, AppleLossless (ALAC), WAV, AIFF, MP3 και AAC. Βλέπει υπηρεσίες μουσικής όπως είναι η Tidal και έρχεται με app για iOS συσκευές και Android.

Εσωτερικά υπάρχει το DAC με κωδικό AK4490 της Asahi Kasei Electronics, ένα για κάθε κανάλι για γραμμικότητα και χαμηλούς θορύβους.

Η συσκευή έχει προσεγμένο τροφοδοτικό με super πυκνωτές EDLC (Electric Double-layer Capacitor) χωρητικότητας 500.000μF ανά κανάλι. Ο μετασχηματιστής είναι ένας θηριώδης τορροειδής.

Τα σήματα PCM των 34bit μπορούν να γίνουν αναλογικά με τη βοήθεια ειδικού αλγόριθμου. Κατά τα άλλα έχουμε ψηφιακά φίλτρα τόσο σε PCM και DSD, τοπικά ρολόγια υψηλής ακρίβειας και δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικές γεννήτριες συγχρονισμού, ρολόγια.

Τα ψηφιακά και τα αναλογικά είναι εντελώς απομονωμένα μεταξύ τους, ενώ τα στάδια εξόδου είναι ανεξάρτητα για κάθε κανάλι και κάθε έξοδο RCA και XLR.

To βάρος της συσκευής είναι 11 κιλά.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...