fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 09:54

HD Vinyl, O δίσκος βινυλίου του μέλλοντος

Φανταστείτε ένα δίσκο βινυλίου με 30% μεγαλύτερη χωρητικότητα, 30% μεγαλύτερο εύρος έντασης και τη διπλή ποιότητα σε σχέση με ένα κανονικό δίσκο βινυλίου.

Αυτό υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η πατέντα που έχει κατοχυρωθεί από την Rebeat Digital, μια εταιρία με έδρα την Αυστρία.

Η βασική ιδέα είναι να αντικατασταθεί η σημερινή χρονοβόρα διαδικασία παραγωγής δίσκων με μια άλλη που θα χρησιμοποιεί τρισδιάστατη τοπογραφική χαρτογράφηση σε συνδυασμό με τεχνολογία χαρακτικής που χρησιμοποιεί laser για την παραγωγή ενός ανώτερου ποιοτικά προϊόντος.

Το αποτέλεσμα θα είναι ένας δίσκος LP που θα μοιάζει με τους σημερινούς στην εμφάνιση αλλά που θα είναι και συμβατός με τα σημερινής τεχνολογίας πικάπ, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες. Η διαφορά θα είναι ότι θα παίζει ακόμα καλύτερα όταν θα χρησιμοποιηθεί σε πικάπ της επόμενης γενιάς που πρόκειται να είναι συμβατά με το δίσκο HD και θα εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Tannoy ST 300 Super twitter Pioneer VSX-531, VSX-831, VSX-931, VSX-1131 Νέα γενιά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...