fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 10:39

Clearaudio Statement V2

"Πάρτε το καλύτερο και κάντε το καλύτερο". Αυτό ήταν το σύνθημα της Clearaudio.

Πως ακριβώς γίνεται να βελτιωθεί το καλύτερο πικάπ στον κόσμο;

Αρχικά το statement της Clearaudio το 2006 προβαλλόταν σε όλο τον κόσμο ως «αριστούργημα της μηχανικής». Με μάζα 350 κιλά και εντυπωσιακό σχεδιασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία του - η οποία περιελάμβανε ένα δυο τεχνάσματα από το Mars Rover – το Statement πήγε αναμφισβήτητα την κατασκευή των πικάπ σε μια εντελώς νέα διάσταση.

Στο νέο Statement v2 οι αλλαγές είναι πολλές και σημαντικές. Τα ανώτερα στρώματα της βάσης τώρα έχουν χιλιάδες μικροσκοπικές μπίλιες εντός των αλουμινένιων στρωμάτων για ακόμη καλύτερο έλεγχο των αντηχήσεων.

clearaudio-statement-v2-front-view.jpg

Υπάρχει νέα ράβδος αποτελούμενη από δύο κομμάτια που περιστρέφει το μαγνητικά αιωρούμενο πλατώ. Το ηλεκτρονικό κύκλωμα που φιλοξενεί τον μικροεπεξεργαστή είναι σχεδιασμένο από την αρχή. Το πλατώ από ακρυλικό έχει αντικατασταθεί από άλλο θερμοπλαστικό υλικό (POM) το οποίο έχει μεγαλύτερη πυκνότητα, βοηθώντας περεταίρω στην απόσβεση. Το υποπλατώ έχει έχει νέα υφή εξωτερικά που βοηθάει τον ιμάντα να έχει καλύτερη επαφή με αυτό.

Ολόκληρο το πικάπ έχει αναθεωρηθεί, από τον γυροσκοπικό μηχανισμό μέχρι και τον βραχίονα ο οποίος τώρα έχει νέα εσωτερική μόνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Google mini Street View Bose Panaray ανάμεσα στα καλύτερα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...