fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 14:48

Google mini Street View

H Google χρησιμοποιεί μικροσκοπικές κάμερες σε πόλεις μινιατούρες.

Στο άκουσμα των λέξεων Google Street View έρχεται στο μυαλό το αυτοκίνητο της Google με την on board κάμερα που καταγράφει σε 360 μοίρες τους δρόμους. Στο τελευταίο της Project τα πράγματα γίνονται αρκετά μικρότερα έως μικροσκοπικά.

Η Miniatur Wunderland είναι ένας κόσμος αντιγραφή διάσημων μερών ανά τον κόσμο και συνολικά διαθέτει 13.000 χιλιόμετρα «δρόμων» και πάνω από 200.000 μοντέλα ανθρώπων σε επτά ξεχωριστές περιοχές. Με μία βόλτα μπορεί κάποιος να επισκεφτεί την πόλη μινιατούρα του Knuffingen, τις ελβετικές Άλπεις, το Las Vegas και το Grand Kanyon, καθώς και το πλήρως λειτουργικό αεροδρόμιο του Αμβούργου (ολοκληρωμένο με πάνω από 30 αεροπλάνα).

Η Google συνεργάστηκε με την Ubilabs που ειδικεύεται στους χάρτες για να μπορέσει να περιλάβει όλες τις λεπτομέρειες σε κάθε περιοχή μινιατούρα. Για να γίνει αυτό τοποθέτησε μικροσκοπικές κάμερες σε μικροσκοπικά οχήματα και στη συνέχεια τα οδήγησε στους δρόμους και τις τραινογραμμές μινιατούρες.

google2.jpg

Στο μέλλον η Minatur Wunderland θα συμπεριλάβει μέρη της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Αφρικής μέσα στα επόμενα 5 έτη, με την Ιταλία να ανοίγει πρώτη στους επόμενους μήνες.

Μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις διαθέσιμες περιοχές πατώντας εδώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sony SRS-ZR7 και SRS-ΖR5 Clearaudio Statement V2 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...