fbpx
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 00:59

Clearaudio Smart Matrix Silent Πλυντήριο δίσκων

Το νέο Smart Matrix Silent είναι κομψό και ήσυχο, αλλά και πολύ φιλικό προς τον χρήστη. Καθαρίζει σε χρόνο ρεκόρ τα βινύλια και έχει πολλές ακόμη δυνατότητες. 

Το νέο πλυντήριο καθαρισμού δίσκων Smart Matrix Silent της Clearaudio κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας εξαρτήματα υψηλής ποιότητας.

Είναι σχεδιασμένο για εντατική και συνεχή χρήση, εύκολο και απλό στη λειτουργία και συντήρηση. Έτσι, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την κατάσταση της συλλογής σας, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να μην κρατάτε τα βινύλια σας σε κορυφαία κατάσταση.


Το Smart Matrix Silent διαθέτει ένα μόνο βραχίονα με ενσωματωμένο επιλογέα, που σας επιτρέπει να καθαρίζετε βινύλια 12’’ LPs, 10’’ EPs και 7’’ ξεχωριστά. Το σασί αλλά και ο σφιγκτήρας για την προστασία της ετικέτας είναι όλα κατασκευασμένα από συμπαγές αλουμίνιο.


Όπως υποδηλώνει το όνομα του «Silent» το πλυντήριο έχει σχεδιαστεί για να μειώνει το θόρυβο στο ελάχιστο, παρόλο που υπάρχει κινητήρας κενού ισχύος 500 Watt.

Έρχεται με προαιρετικό κάλυμμα σκόνης, έχει βάρος περίπου 10,9 kg και διαστάσεις 345 (Π) x345 (Β) x 234 (Υ) χλστ.

Το Clearaudio Smart Matrix Silent διατίθεται σε ασημί ή μαύρο φινίρισμα στην τιμή των 1.375 λιρών Αγγλίας. Το προαιρετικό κάλυμμα σκόνης κοστίζει 125 λίρες Αγγλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ruark R5 : Σύστημα all-in-one Shure MV88 + Video Kit : Mic για smartphone »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...