fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 16:36

JΒL Control X εντός και εκτός σπιτιού | Video

Για όλες τις χρήσεις είναι το νέο ηχείο της JBL, Control X, που μπορεί να αντέξει από τις καιρικές συνθήκες εκτός έως τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση και τον ήχο του όταν βρεθεί εντός σπιτιού.

Πολυχρηστικό το JBL Control X διαθέτει συγκεντρωμένα όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα ηχείο ιδανικό να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς χώρους ανεξάρτητα αν είναι εσωτερικοί ή εξωτερικοί.

Είναι all-weather ηχείο κάτι που φαίνεται από την ελαστική μόνωση της καμπίνας, αλλά σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ηχεία παντός καιρού η σίτα του μπορεί να αφαιρεθεί αποκαλύπτοντας μεγάφωνα που χρησιμοποιούνται σε κανονικά ηχεία HiFi, όπως γίνονται οι απαιτητικές ακροάσεις.

Μέχρι και οι μπόρνες σύνδεσης είναι επίχρυσες.

Ένα γούφερ 5,25 ιντσών από πολυπροπυλένιο και γραφίτη καθώς και ένα κανονικό τουίτερ θόλου τοποθετημένο στον κυματοδηγό HDI που χρησιμοποιείται σε πλήθος HiFi μοντέλων της JBL και η καμπίνα bass reflex εξασφαλίζουν ανώτερης ποιότητας ήχο, δυναμικό και καθαρό, μακριά από τον συνηθισμένο ήχο των ηχείων εξωτερικού χώρου.

JBL_ControlX_Black_022_dvHAMaster.png

Μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια, το σήμα της JBL στο κέντρο της σίτας περιστρέφεται, ενώ για την ανάρτησή του σε τοίχο διαθέτει ειδική βάση η οποία του επιτρέπει να περιστραφεί σε όλες τις κατευθύνσεις και ειδική εσοχή στην οποία τοποθετείται κρίκος με συρματόσχοινο που το κρατάει κρεμασμένο σε περίπτωση ατυχήματος.

Είναι διαθέσιμο σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...