fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 21:47

Selfie Mirror Smart καθρέπτης

Βαρεθήκατε να κρατάτε το tablet ή το smartphone και δεν σας αρέσουν τα selfie stick; Η νέα ιδέα είναι εδώ και υπόσχεται να σας ελευθερώσει από αυτά, όπως και να αλλάξει ολόκληρη την ιδέα του καθρέπτη.

 

Πόσες χρήσεις μπορεί να έχει ένας καθρέπτης; Πάρα πολλές σύμφωνα με την indiegogo που ετοιμάζεται να λανσάρει τον προτοπωριακό καθρέπτη. Αν και το όνομα καθρέπτης μάλλον αδικεί το προϊόν γιατί πρόκειται για smart καθρέπτη με οθόνη αφής και apps, κάμερα 16 MP me δυνατότητα βίντεο 1080p στα 60fps και ενσωματωμένο ενισχυτή 15W με ηχεία. Επίσης έχει και δύο θύρες USB

speakers.jpg

Εάν χρησιμοποιηθεί στο σπίτι έχει τη δυνατότητα εκτός από το να είναι ένας φωτισμένος με led περιμετρικά καθρέπτης απόδοσης 2000 lumen και να βγάζει καλά φωτισμένες φωτογραφίες, να ελέγχει το φωτισμό και να γίνεται δικτυακή κάμερα παρακολούθησης του χώρου. Πως γίνονται όλα αυτά; Πολύ απλά επάνω στον καθρέπτη υπάρχει μία οθόνη 10 ιντσών με πάνελ IPS ανάλυσης 1280x800 που εμφανίζεται όποτε το θελήσουμε και από εκεί επιλέγουμε ό,τι θα είχαμε και στο tablet μας. Έχει λειτουργικό σύστημα android 5.0 και τετραπύρηνο επεξεργαστή.

Θα υπάρχει σε δύο μεγέθη 70x80 εκατοστά και 70x120 εκατοστά.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε κατάστημα ρούχων, θα ξέρετε πως εκτός από το να προβάρετε το ρούχο μπροστά στον καθρέπτη, θα μπορέσετε να στείλετε ταυτόχρονα και μια selfie για να ρωτήσετε τη γνώμη των φίλων σας.

royxa.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Klipsch Reference X series νέα γενιά ακουστικών LG Watch Urbane 2nd Edition »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...