fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 12:29

Martin Logan Vision X με DTS Play-Fi

Ανανεώθηκε και απέκτησε δυνατότητα multi-room η ηχομπάρα της Martin Logan.


H Vision X δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από την οικογένεια προϊόντων της Martin Logan που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της DTS για συστήματα multi-room. Με την ευκαιρία, ανανεώθηκε και απέκτησε ορισμένες αισθητικές αλλαγές, όπως η νέα διάταξη και πάνελ των πλήκτρων που τώρα βρίσκονται σε μια επιφάνεια από αλουμίνιο. Νέο είναι επίσης και το τηλεχειριστήριο αντικαθιστώντας το προηγούμενο τύπου κάρτας με ένα νέο και αυτό από αλουμίνιο.

visionx1.jpg

Η Vision-X διαθέτει 7 ενισχυτές συνολικής ισχύος 100W (200W κορυφής) οι οποίοι αναλαμβάνουν να οδηγήσουν ξεχωριστά τα 7 μεγάφωνά της. Φέρει τέσσερα γούφερ των 4ων ιντσών και 3 από τα διάσημά της folded motion tweeter τα οποία λειτουργούν σαν «ακορντεόν», με αποτέλεσμα η επιφάνειά τους να έχει τη δυνατότητα να μετακινεί μάζες αέρα 8 φορές περισσότερο σε σχέση με ένα τουίτερ θόλου.

motion-vision-explode.jpg

Έχει ενσωματωμένο τον ασύρματο αναμεταδότη της εταιρίας SWT-2 ο οποίος της επιτρέπει να συνδέεται ασύρματα με τα subwoofer της εταιρίας που διαθέτουν ασύρματη δυνατότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « hxos eikona show 2015 | video Optoma HDCast Pro 1080p Multimedia Streaming Dongle »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...