fbpx
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 13:10

Sony STR-ZA5000ES με Dolby Atmos και DTS:X

Νέο ES ενισχυτή AV παρουσίασε η Sony. Είναι ο STR-ZA5000ES με 130W και τα εννέα κανάλια (9.2). Εννοείται ότι πρόκειται για τον κορυφαίο της Sony που υποστηρίζει 4K Ultra HD αποστολές όπως τα νέα Ultra HD Blu-ray players.

O ZA5000ES είναι ο πρώτος της Sony που υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X, με τη χρήση δύο επιπλέον καναλιών αφού είναι 9 καναλιών ισχύος και 11.1 καναλιών προενισχυτής. Επίσης δεν ξεχνά τα Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio. Μέσα στον ενισχυτή υπάρχουν δυνατοί επεξεργαστές DSP για 32bit αποστολές, επίσης έχουμε ποιοτικά υλικά και φροντισμένο τροφοδοτικό.

Ανάμεσα στις τεχνολογίες που ξεχωρίζουν είναι η τελευταία έκδοσης D.C.A.C. της Sony που έχει δυνατότητα Speaker Relocation όπου φτιάχνει καλό ήχο ακόμη και όταν τα ηχεία μας δεν είναι αρκετά ή σωστά τοποθετημένα.


Έχουμε έναν ενισχυτή που ξέρει από High Resolution Audio και μάλιστα ακόμη και από τις HDMI του, για αυτό το λόγο χρησιμοποιεί νέα τσιπ στην προενίσχυση για πιο γρήγορη απόκριση, υψηλότερο λόγο σήματος προς θόρυβο και περιορισμένες θερμικές παρεμβολές.

Κατά τα άλλα ο ZA5000ES έχει ψύκτρα αλουμινίου για τα τρανζίστορ, υψηλής χωρητικότητας μετασχηματιστή και χαμηλής φάσης και θορύβου ταλαντωτές (ρολόγια), ακόμη και αντιστάσεις audio grade χρησιμοποιεί.


Ο ενισχυτής ZA5000ES προσφέρει έξι HDMI εισόδους και δύο εξόδους με HDCP 2.2 που υποστηρίζουν 4K 60P (4:4:4:) Ultra HD σήματα. Μάλιστα μπορεί να μοιράσει 4Κ βίντεο σε δύο ζώνες. Παράλληλα υποστηρίζει ΗDR και ΒΤ.2020 στο χρώμα.


Κατά τα άλλα έχει ενσωματωμένο hub με 8 Ethernet θύρες, δέχεται πρωτόκολλα αυτοματισμούς και εγκατάστασης.


Θα κυκλοφορήσει προς το Καλοκαίρι του 2016 στα 2.799 δολάρια.

3000_34.png

3000_back.png

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sony VPL-W5000ES Προβολέας laser Kaleidescape Strato Movie Player 4K Ultra HD »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...