fbpx
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 09:58

Integra DTM 40.7 Σύντομα κοντά σας...

Με την ένδειξη coming soon, η Integra έδωσε στη δημοσιότητα τον νέο της δικτυακό στερεοφωνικό ενισχυτή/δέκτη

δίνοντας μια πρόγευση για το τι θα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση CEDIA σε λίγες εβδομάδες.

Η φροντίδα της Integraείναι εμφανής και σε αυτόν τον ενισχυτή, καθώς τα μοντέλα της βασίζονται σε μοντέλα της Onkyo αλλά στην ουσία πρόκειται για μοντέλα με σημαντικές αλλαγές.

Η βάση του DTM40.7 είναι το ειδικά σχεδιασμένο αντικραδασμικό σασί και η αλουμινένια πρόσοψη που φιλοξενούν ειδικά επιλεγμένα εξαρτήματα όπως ένα καινούργιο 32bitDAC από την ΑΚΜ, ένα μετασχηματιστή υψηλής ισχύος και custom πυκνωτές. Όλα αυτά συνεργάζονται με έναν ενισχυτή ισχύος 80W που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τη στερεοφωνική εικόνα περιορίζοντας τις αλλαγές φάσης.

Οι δυνατότητες αναπαραγωγής περιλαμβάνουν αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης όπως DSD και FLAC από τη θύρα USB, και ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi, Bluetooh και Apple AirPlay. Δεν λείπουν φυσικά οι δυνατότητες διαδικτυακής αναπαραγωγής υποστηρίζοντας Spotify, Pandora, TuneIn Radio και μερικές ακόμα υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες αναλόγως χώρας.

dtm-407-rear.jpg

Ως γνήσιο προϊόν Integra η προτεραιότητα που δίνεται στο custom installationγια την εικόνα και τον ήχο, βρίσκεται σε ανώτερο από το συνηθισμένο επίπεδο. Έχοντας πλήρη έλεγχο IP μέσω της διπλής επικοινωνίας (two way) από τη θύρα Ethernet, προγραματιζόμενες θύρες trigger 12V, RS232και πλήρη έλεγχο δεύτερης ζώνης στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι λειτουργίες που υποστηρίζει ο DTM 40.7, είναι ιδανικός για την ενσωμάτωσή σε συστήματα αυτοματισμού.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...