fbpx
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 13:27

Sonos Trueplay Μεγάλη αναβάθμιση

To multiroom σύστημα της Sonos αυξάνει τις δυνατότητες του μετά την μεγάλη αναβάθμιση Trueplay που ανακοινώθηκε χθες.

Το σύστημα Trueplay επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τα ηχεία τους σύμφωνα με το χώρο, ώστε να παίζουν καλύτερα.
Δηλαδή ένα σύστημα ισοστάθμισης που θα χρησιμοποιεί το smartphone ή την ταμπλέτα για μικρόφωνο με την κατάλληλη εφαρμογή app.


O ανταγωνισμός πια στα συστήματα multiroom είναι τεράστιος και η Sonos, που είναι πρώτη σε πωλήσεις στο χώρο, αναζητά νέους τρόπους για να παραμείνει στην κορυφή. Το Trueplay λειτουργεί «κουνώντας» το smartphone στον αέρα και βαδίζοντας μέσα στο χώρο που είναι τα ηχεία αυτά ρυθμίζονται.

Ανάλογη εφαρμογή έχει και η Elac για τα subwoofer της, δοκιμή των οποίων δημοσιεύσαμε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού μας.
Προς το παρόν το Trueplay λειτουργεί με τα ηχεία Play:1, Play:3 και Play:5, ενώ και άλλα μοντέλα της Sonos θα ακολουθήσουν αργότερα.


Παράλληλα η εταιρία αναβάθμισε το μοντέλο Sonos Play:5 σε Play:5s το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κατακόρυφα, να δημιουργήσει στέρεο με ένα δεύτερο σετ, ενώ έχει τους επιλογείς στο επάνω μέρος και είναι αφής.  


Η Sonos συμμετέχει στην έκθεση hxos eikona show 2015 μέσω της αντιπροσωπίας AVision, που θα πραγματοποιηθεί 28 και 29 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Ledra, εκεί θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε το Trueplay.

sonos-1.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...