fbpx
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 14:14

Sony CAS-1, Hi-res desktop Hi Fi με ελάχιστες διαστάσεις

Στοχευοντας στη λύση ενός ηχοσυστήματος που εξυπηρετεί την ανάγκη αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης

, με διαστάσεις που δεν του απαγορεύουν να χρησιμοποιηθεί μαζί με laptop, η Sony παρουσίασε το CAS-1.


O compact σχεδιασμός της κεντρικής μονάδας-ενισχυτή του επιτρέπει να καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο αφού τοποθετείται κάθετα απαιτώντας ελάχιστο χώρο. Εξοπλισμένο με θύρες USB-A και USB-B μπορεί να αναπαράγει αρχεία 24bit/192KHz, συμπεριλαμβανομένων των WAV, FLAC AIFF αλλά και DSD.
Διαθέτει δύο ξεχωριστούς ενισχυτές, ο ένας για τα ηχεία και ο άλλος για τα ακουστικά. Ο ενισχυτής ακουστικών είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται σε βραβευμένα μοντέλα ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony, όπως στον υψηλής απόδοσης μετατροπέα ψηφιακού/αναλογικού (DAC) της συσκευής HAP-Z1ES, με την προσθήκη του ψηφιακού S-Master ΗΧ για ακόμα περισσότερη ευκρίνεια και λιγότερο θόρυβο.

cas-1.jpg

 

Τα ηχεία χρησιμοποιούν γούφερ διαμέτρου 6,2 εκατοστών ενώ τα τουίτερ μαλακού θόλου έχουν διάμετρο 14 χιλιοστά. και βρίσκονται σε καμπίνα στο χρώμα του ξύλου.Το CAS-1 υποστηρίζει Bluetooth με NFC αλλά και LDAC που αυξάνει τη δειγματοληψία τρεις φορές σε σχέση με το συμβατικό Bluetooth ενώ σε συνδυασμό με την εφαρμογή SongPal της Sony μπορεί να κάνει streaming καθαρού και με λεπτομέρεια ήχου.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...