fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 14:59

Philips Izzy Απλό και εύκολο multiroom στη στιγμή

Η οικονομική και απλή λύση multiroom από τη Philips για όσους θέλουν γρήγορα, εύκολα αλλά κυρίως απλά

να έχουν ήχο σε πολλά δωμάτια χωρίς καλώδια. Έμφαση έχει δωθεί στην ευκολία αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσουμε το tablet ή το smartphone μέσω Bluetoothμε το Izzy. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να μεταφέρουμε τον ήχο από το ένα ηχείο Izzy στο άλλο μέχρι τον αριθμό των τεσσάρων ακόμα ηχείων. Συνολικά μέχρι 5 ηχεία μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα το ίδιο περιεχόμενο. Αυτός ο τρόπος δεν έχει περιορισμούς ως προς την εφαρμογή ήχου που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Στην ουσία κάνουμε streaming μέσω Bluetooth από το tablet προς ένα ηχείο και από εκεί μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε τον ήχο στα υπόλοιπα.

izzy_multiangle.jpg

Δύο είναι τα μοντέλα ηχείων του συστήματος Izzy. Το BMP5 που φέρει δύο μεγάφωνα των 2,5 ιντσών και το λίγο μεγαλύτερο BMP50 με μεγάφωνα 2,75 ιντσών και ενσωματωμένο ραδιόφωνο, καθώς και δυνατότητα αναπαραγωγής μέσω USB. Η Philips δίνει εμβέλεια έως 100 μέτρα σε ανοιχτό χώρο.

Οι τιμές είναι 130 ευρώ για το BMP5 και 280 ευρώ για το BMP50. Η διάθεσή τους αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Φθινόπωρο

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...