fbpx
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 11:40

Yamaha R-N602 Στερεοφωνικός ραδιοενισχυτής

Απ’ ό,τι φαίνεται η Yamaha έχει σκοπό να μην αφήσει καμία κατηγορία προϊόντων χωρίς τη δυνατότητα multi-room μέσω του συστήματος MusicCast.

 

Ο νέος στερεοφωνικός δικτυακός ραδιοενισχυτής R-N602 είναι ένα από τα 23 νέα προϊόντα που ανοίγουν την αυλαία του MusicCast στη φετινή σειρά της Yamaha επιτρέποντας την ενσωμάτωσή τους στην ασύρματη διανομή ήχου στο σπίτι είτε μέσω WiFi είτε μέσω συνδυασμού ενσύρματης και ασύρματης μετάδοσης, ελέγχοντάς τα από την εφαρμογή MusicCast.

Για να αξιοποιήσει στο έπακρο τη δυνατότητα αυτή μπορεί να αναπαράγει μέσω δικτύου μεταξύ άλλων αρχεία DSD 5,6MHz και AIFF 192KHz/24bit χωρίς μετατροπή μέσω του ψηφιοαναλογικού μετατροπέα DSD1791 ενώ διαθέτει και οπτικές και ομοαξονικές εισόδους.

Με ισχύ 100W στο κανάλι έχει την απαραίτητη ισχύ να οδηγήσει μεγάλα ηχεία σε περίπτωση που δεν αξιοποιήσουμε την έξοδο subwoofer που διαθέτει επίσης.

Επιπλέον είναι συμβατός με Bluetooth, όχι μόνο ως δέκτης αλλά και ως πομπός δίνοντας τη δυνατότητα να στέλνουμε ήχο σε ασύρματα ακουστικά ή και ηχεία ακόμη ενώ δεδομένη θεωρείται η ύποστήριξη Airplay καθώς και των μουσικών υπηρεσιών όπως των Spotify, Napster και άλλα.

Αναμένεται το Σεπτέμβριο στην τιμή των περίπου 700 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG G Pad II 10.1 Large tablet Pioneer SP-BS22A-LR and SP-T22A-LR Dolby Atmos speakers »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...