fbpx
Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015 00:31

EISA Awards 2015-2016 MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

Τα βραβεία Mobile Devices της EISA για τη χρονιά 2015-2016


EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2015-2016
Samsung Galaxy S6 edge


Samsung-Galaxy-S6-edge

Χάρη στην ξεχωριστή καμπυλωτή στις άκρες της οθόνη QHD μεγέθους 5.1-ιντσών και τεχνολογίας Super AMOLED, το Galaxy S6 edge είναι εύκολα το πιο κομψό smartphone από τη Νότιο Κορέα μέχρι σήμερα. Ωστόσο, υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο σε αυτό το πολυτελές smartphone εκτός από τις καμπύλες της οθόνης του, είναι ο τάχιστος 8-πύρηνος επεξεργαστής Exynos και η εκπληκτική κάμερα των 16-megapixel. Αυτά τα στοιχεία εξασφαλίζουν ότι το Galaxy S6 edge είναι το πιο ολοκληρωμένο smartphone σήμερα. Η εκπληκτική ευκρίνεια και ζωντάνια της οθόνης του, ανάλυσης 1440x2560 pixels, καθιστούν αδύνατο να προσπεράσετε το Galaxy S6 edge ως οτιδήποτε άλλο εκτός από το καλύτερο smartphone που έχει κατασκευάσει ποτέ η Samsung.

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2015-2016
Huawei P8

Huawei-P8

Βασισμένο στην επιτυχία του περσινού βραβευμένου Ascend P7, το P8 της Huawei παρέχει βελτιωμένη απόδοση κάμερας και μια εκπληκτικά high-end κατασκευή που δίνει σ’ αυτή την προσιτή συσκευή πραγματικά σοφιστικέ εμφάνιση. Μέσα στο κομψό unibody περίβλημα αλουμινίου «χτυπάει» ένας επεξεργαστής οκτώ πυρήνων, ο Kirin 930 που τρέχει στα 2GHz, έχοντας μνήμη RAM 3GB και επιλογή χωρητικότητας μνήμης 16GB ή 64GB. H μπαταρία έχει αυτονομία 2.680 mAh, η κύρια φωτογραφική είναι 13-megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και φακό f / 2 για υψηλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, ενώ η εμπρός κάμερα είναι 8-megapixel για μεγάλες selfies. Εν τω μεταξύ, η 5,2 ιντσών οθόνη Full HD IPS-ΝΕΟ του P8 είναι άνετη και εξαιρετική για χρήση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Όταν πρόκειται για αναλογία τιμής-απόδοσης, τότε το P8 της Huawei απλά νικάει.

EUROPEAN MULTIMEDIA SMARTPHONE 2015-2016
Sony Xperia Z3+

Sony-Xperia-Z3 plus

Το Sony Xperia Ζ3+ προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό κομψής σχεδίασης, ευελιξίας και την ανθεκτικότητας. Αυτό το 6,9 χιλιοστών λεπτού πάχους smartphone δεν είναι μόνο ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Έχει, επίσης, προηγμένες δυνατότητες πολυμέσων, όπως πολύ καλή φωτογραφία, ευκρινές 4K βίντεο και δυνατότητα υψηλής ανάλυσης στον ήχο. Η νέα 5-megapixel φωτογραφική των 25 χιλιοστών εμπρός με ευρυγώνιο φακό θα σας δώσει εντυπωσιακές και μεγάλες selfies, ενώ η κύρια κάμερα έχει βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ταχύτερη λήψη. Το τμήμα ήχου είναι πλήρως συμβατό με αρχεία υψηλής ανάλυσης και προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε ζευγάρι ακουστικών. Μα πάνω από όλα αυτά, η Sony έχει καταφέρει να δώσει στο smartphone έως και δύο ημέρες αυτονομία μπαταρίας.


EUROPEAN TABLET 2015-2016
Lenovo YOGA Tablet 2 Pro

Lenovo-YOGA-Tablet-2-Pro

Ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης, σχεδιασμού και πρακτικότητας, καθιστά το δεύτερης γενιάς Lenovo YOGA ως τον ξεκάθαρο νικητή της κατηγορίας. Από την οθόνη QHD IPS των 13,3 ιντσών (2560x1440 pixels) με 178 μοίρες γωνία θέασης και τον υψηλής απόδοσης τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3745, μέχρι τη μπαταρία μεγάλης αυτονομίας 9.600mAh και τις προηγμένες φωτογραφικές με 8-megapixel πίσω, το YOGA Tablet 2 Pro παρέχει πραγματικά αυτό που αναζητούν οι αγοραστές από μια ταμπλέτα. Και αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο καινoτόμο, η ταμπλέτα φέρει έναν ολοκληρωμένο Pico σύστημα προβολής ικανό για εικόνα 50 ιντσών, με δύο στερεοφωνικά ηχεία 1,5W και ένα subwoofer 5W της JBL που επιτρέπει στους χρήστες της να μετατρέψουν οποιοδήποτε τοίχο σε ένα mini home cinema.


EUROPEAN WEARABLE DEVICE 2015-2016
LG Watch Urbane

LG-Watch-Urbane

Με τα smartwatch να κατακτούν όλο και περισσότερους χρήστες, η LG παρουσιάζει το δικό της τύπο έξυπνου ρολογιού, το κομψό αλλά και ισχυρό Watch Urbane. Με μεταλλική επίστρωση και πλατφόρμα Android Wear, το ρολόι έχει κυκλική οθόνη 1,3 ιντσών με ανάλυση 320x320 pixels, με αποτέλεσμα η πυκνότητα των pixel της να είναι υψηλή δηλαδή 245 ppi. Το LG Watch Urbane είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 400 της Qualcomm που τρέχει στα 1,2 GHz έχοντας μνήμη RAM 1GB και μνήμη αποθήκευσης 4 GB. Όλα αυτά καθιστούν το έξυπνο αυτό ρολόι ως μια πολυτελή συσκευή για όσους θέλουν να φορούν ένα τεχνολογικό κόσμημα στο χέρι τους.


EUROPEAN MOBILE HEADPHONES 2015-2016
AKG N60NC

AKG-N60NC

Η νεώτερη προσθήκη στη σειρά ακουστικών ακύρωσης θορύβου της AKG είναι τα Ν60NC που συνδυάζουν ηχητική ποιότητα και άνεση. Τέλος ο καιρός που ο εξωτερικός θόρυβος έφτανε στα αυτιά μας, καταστρέφοντας τις ακροάσεις μας. Τα N60NC παρέχουν έως και 30 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας ώστε βυθίζεστε στη μουσική για μια ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που αδειάσει η μπαταρία, τότε τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως παθητικά. Προσφέρουν υψηλή εμπειρία ακρόασης, κομψότητα, στέκα αλουμινίου, μαξιλαράκια με αφρώδες υλικό που «θυμάται» το σχήμα των αυτιών μας, δερμάτινες λεπτομέρειες και πολυτέλεια.

EUROPEAN MOBILE SPEAKER 2015-2016
JBL Xtreme

JBL-Xtreme

Αυτό το άγριας ομορφιάς ηχείο Bluetooth είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ ενσωματώνει στα άκρα του παθητικούς ακτινοβολητές για δυνατό χαμηλό. Απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα πραγματικά ισχυρό και ποιοτικό ήχο σε μέρη όπως παραλίες, βουνά, πάρτι ή στο σπίτι. Η μεγάλη μπαταρία των 10000 mAh υποστηρίζει μέχρι και 12 ώρες αναπαραγωγής, ενώ παρέχει διπλό φορτιστή USB για δύο συσκευές. Όταν συνδεθεί ένα smartphone, το JBL Xtreme μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο, με τεχνολογίες ακύρωσης του θορύβου, για τη κλήσεις. Η συσκευή προσφέρει αβίαστα την ηχητική υπογραφή της JBL, με εντυπωσιακές εντάσεις χάρις στα μεγάφωνα και στην ισχύ που διαθέτει. Υπάρχει app με την ονομασία JBL Connect μέσω της οποίας μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους πολλαπλά Bluetooth ηχεία της JBL για τη δημιουργία ενός πραγματικά μεγάλου ηχητικού συστήματος ώστε να ενισχύσουν την εμπειρία ακρόασης.


EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2015-2016
LG G4

LG-G4

Για το σοβαρό φωτογράφο που δεν θέλει να έχει πάντα μαζί του μια φωτογραφική μηχανή τσέπης, το G4 της LG είναι η απάντηση. Ένα smartphone με τον κορυφαίο φωτογραφικό εξοπλισμό. Το LG G4 έχει φωτογραφική 16-megapixel με αισθητήρα μεγέθους 1/2.6 ιντσών που υποστηρίζεται από έναν τριών αξόνων οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για να διασφαλίζονται ότι όλες οι φωτογραφίες είναι καθαρές και απαλλαγμένες από το… γνωστό κούνημα της μηχανής. Ο τάχιστος φακός F1.8 είναι ιδανικός για δύσκολες συνθήκες λήψης σε χαμηλό φωτισμό, ενώ η super γρήγορη αυτόματη εστίαση «κλειδώνει» πάνω στο θέμα με αλάνθαστη ακρίβεια χρησιμοποιώντας λέιζερ. Το πακέτο ολοκληρώνεται με τη τεχνολογία ColorSpectrum που μετρά τη θερμοκρασία χρώματος ώστε να ρυθμίζουμε την ισορροπία του λευκού ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος. Έτσι λαμβάνουμε πιο ρεαλιστικά χρώματα. Τέλος, το LG G4 ξεχωρίζει από την όμορφη, ελαφρώς κυρτή, 5,5 ιντσών οθόνη του τεχνολογίας Quantum IPS και ανάλυσης QHD που το καθιστά ένα εντυπωσιακό εργαλείο και για άλλες εργασίες εκτός από τη φωτογραφία.

https://www.eisa.eu/awards/mobile-devices.html#awards

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EISA Awards 2015-2016 HIFI EXPERT GROUP EISA Awards 2015-2016 HT AUDIO EXPERT GROUP »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...