fbpx
Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015 16:33

EISA EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2015-2016: LG G4

Για το σοβαρό φωτογράφο που δεν θέλει να έχει πάντα μαζί του μια φωτογραφική μηχανή τσέπης, το G4 της LG είναι η απάντηση.

Ένα smartphone με τον κορυφαίο φωτογραφικό εξοπλισμό. Το LG G4 έχει φωτογραφική 16-megapixel με αισθητήρα μεγέθους 1/2.6 ιντσών που υποστηρίζεται από έναν τριών αξόνων οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για να διασφαλίζονται ότι όλες οι φωτογραφίες είναι καθαρές και απαλλαγμένες από το… γνωστό κούνημα της μηχανής.

Ο τάχιστος φακός F1.8 είναι ιδανικός για δύσκολες συνθήκες λήψης σε χαμηλό φωτισμό, ενώ η super γρήγορη αυτόματη εστίαση «κλειδώνει» πάνω στο θέμα με αλάνθαστη ακρίβεια χρησιμοποιώντας λέιζερ.

Το πακέτο ολοκληρώνεται με τη τεχνολογία ColorSpectrum που μετρά τη θερμοκρασία χρώματος ώστε να ρυθμίζουμε την ισορροπία του λευκού ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος.

Έτσι λαμβάνουμε πιο ρεαλιστικά χρώματα. Τέλος, το LG G4 ξεχωρίζει από την όμορφη, ελαφρώς κυρτή, 5,5 ιντσών οθόνη του τεχνολογίας Quantum IPS και ανάλυσης QHD που το καθιστά ένα εντυπωσιακό εργαλείο και για άλλες εργασίες εκτός από τη φωτογραφία.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...