fbpx
Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 14:50

Aurender N100 Music Server/Player Έρχεται...

Η Aurender ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του N100 Music Server/Player, που σχεδιάστηκε για να μπορεί με ευκολία να παίζει streaming audio, lossless audio files και high-resolution audio files.

Ο Ν100 σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους χρήστες του τον κορυφαίο ήχο της Aurender ασχέτως με το μέγεθος της μουσικής τους συλλογής.

Έτσι ο Ν100 δίνει στην δυνατότητα στον χρήστη να προσθέσει την μουσική συλλογή που έχει σε συσκευές τύπου NAS και να την διαχειριστεί με το κορυφαίο interface της Aurender.

Με την άπιαστη ευκολία στην χρήση του, απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό που, είτε έχει είτε δεν έχει σχέση με υπολογιστές, μπορεί να περάσει στην νέα εποχή της εξέλιξης του αύλου audio και των hi-res PCM και DSD, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και ευκολίες που του προσφέρει o N100.

Η χρήση του ενσωματωμένου 120GB SSD που κάνει caching απο το δίκτυο, εξαλείφει κάθε μορφής θόρυβο, lag και jitter, ενώ με την προσθήκη του TIDAL lossless audio streaming service αποκτά και πρόσβαση σε μια γιγάντια μουσική βιβλίοθήκη που διαρκώς αυξάνεται.


O N100 θα είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα στις αρχές Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο 2103839399. Audiosoul.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Atoll SDA100 & SDA200 Ενισχυτές Mark Levinson № 536 Μονομπλοκ »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...