fbpx
Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 11:20

Absolute Audio & Visual @ HES14

Η Absolute Audio & Visual, ανακοινώνει την συμμετοχή της στην έκθεση hxos eikona show 2014, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Νοεμβρίου στο Ledra Hotel.

Στα δωμάτια 110 & 112 θα παρουσιαστούν προιόντα των εταιριών Anthem, Paradigm, Siltech, Jadis, VPI, Block, Genesis & Ζesto

Πιο συγκεκριμενα, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε Full Home Cinema Set Up αποτελουμενο απο ενισχυτη Anthem MRX 710, ηχεια τηςParadigm Signature Series, καθώς και 2 Channel Αudio αποτελουμενο απο ηλεκτρονικα της Jadis και ηχεια τηςGenesis Advanced Technologies.

Σε παθητικο display, θα παρουσιαστούν τα πικάπ της Αμερικανικης VPI (Traveler, Classic, Scoumaster, Super Scoutmaster και το HR-X), νέα μοντέλα της Jadis όπως ο ανανεωμένος ολοκληρωμένος ενισχυτής Orchestra Reference, ο νεος ολοκληρωμένος ενισχυτης i50, καθώς και η ναυαρχίδα των ψηφιακών πηγών της Γαλλικης εταιρειας, το transport Jadis Calliope.

Με τιμή και ικανοποίηση σας γνωστοποιουμε ότι μαζί μας στην έκθεση θα παραβρίσκεται και ο Jean Christophe Calmettes από την Jadis Electronics, Γαλλιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « hxos eikona show 2014 Ανοίγει η αυλαία Aavik U-300 World Premiere @ HES14 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...