fbpx
Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Technics SE-R1 Η επιστροφή της Τechnics

Πως περνούν τα χρόνια. Σαν να ήταν χθες που η Panasonic ανέστειλε τις εργασίες της Technics με αποτέλεσμα να χαθεί μια ολόκληρη εταιρία.

Tα παλιά χρόνια Panasonic ήταν οι τηλεοράσεις της Matsushita και Technics τα στερεοφωνικά της. Μετά έγιναν όλα Panasonic, ενώ τώρα που επανέρχεται ο ήχος μέσα από το high-res audio και τα Flac και DSD η Technics αναγεννάτε από τις στάχτες της.


Τα πρώτα μοντέλα της εταιρίας είναι γεγονός με επικεφαλής τον στερεοφωνικό τελικό ενισχυτή SE-R1 που βασίζεται στην ψηφιακή τεχνολογία.
Ο ενισχυτής χρησιμοποιεί τεχνολογία JENO (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation) που είναι πλήρως ψηφιακή. Ως ενεργά στοιχεία χρησιμοποιεί MOSFET τύπου GaN για υψηλής ταχύτητας και χαμηλών απωλειών ημιαγωγό.


Επίσης έχει LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) σύστημα για τα ηχεία ώστε να επιτυγχάνει επίπεδη απόκριση συχνοτήτων.


Πρόκειται για ένα βαρύ ενισχυτή 55 κιλών με διαστάσεις 480x240x564 (ΠxYxB), υπάρχουν τεράστιων διαστάσεων ακροδέκτες ηχείων. Υπάρχουν έξοδοι XLR και άλλες δυνατότητες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Primare NP30 Network Player Technics SB-R1 Ηχεία δαπέδου »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...