fbpx
Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Denon PMA-SX1 Ολοκληρωμένος Ενισχυτής

H Denon δημιούργησε έναν νέας τεχνολογίας ολοκληρωμένο ενισχυτή, τον PMA-SX1 με ισχύ 2x50W στα 8Ω ή 2x100W στα 4Ω (0,7% ΤΗD).

O ενισχυτής αναφέρεται ως Advanced Ultra High Current ΜOS και στην πρόσοψη φιγουράρονται τα βασικά. Το ρυθμιστικό φωνής και ο επιλογέας εισόδων, ανάμεσα στις οποίες υπάρχει και κορυφαίο phono stage MM και MC (ρυθμισμένη για την κεφαλή DL-103) με διακριτά εξαρτήματα.


Yπάρχει μόνο ένα σετ ακροδεκτών ηχείων και έξοδο προενίσχυσης σε ΧLR. O ενισχυτής ζυγίζει 30,4 κιλά και έχει διαστάσεις 434x181x504 mm, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή είναι επιπέδου υψηλού hi-fi.


O ενισχυτής είναι ικανό να αποδώσει τη νέα ηχητική πραγματικότητα με τα αρχεία υψηλής ανάλυσης. Είναι balanced σχεδίαση με άμεση οδήγηση στην έξοδο για υψηλή ικανότητα παροχής ρεύματος. Στην έξοδο έχουμε τα νέα UHC-MOSFET σε διάταξη push-pull που φημίζονται για τη γραμμικότητα τους, τη ταχύτητα και τα υψηλά τους ρεύματα.


Χρησιμοποιούνται ποιοτικά υλικά, παρέχεται έξοδο ακουστικών, massive τροφοδοτικό, περιποιημένο σασί και υπόσχεται υψηλού επιπέδου επιδόσεις.
O PMA-SX1 ακολουθεί την εξέλιξη της Denon, από τον PMA-S1 το 1993 και τον PMA-SA1 το 2005.


Η τιμή του θα βγει άκρως χαμηλή.

denonpMAQX1-4.jpg

denonpmaQX1-3.jpg

 

denonpmaQX1-2.jpg

denonPMAQX1.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vortex VRTX I με το LG G3 Harman Kardon Esquire Mini »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...