fbpx
Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 00:00

Pioneer BDP-LX88 High-end blu-ray player

Έκπληξη από την Pioneer. Σκοπεύει να κυκλοφορήσει όχι ένα άλλα δύο high-end players το BDP-LX88 και το BDP-LX58.

To μεγάλο BDP-LX88 είναι μια τεράστια συσκευή που κάνει τρελά πράγματα και είναι βέβαια αφιερωμένο στο 4Κ. Είναι έτοιμο να παίξει όλα τα φορμά από δίσκους SACD έως αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης όπως DSD και apple lossless τόσο από USB όσο και από το δίκτυο.


Είναι εφοδιασμένο με ένα στιβαρό και άκαμπτο σασί από ατσάλι, χονδρό αλουμίνιο στην πρόσοψη και χυτό ψευδάργυρο για καταπολέμηση των κραδασμών. Το σασί δημιουργεί τρία τμήματα, το αναλογικό, το ψηφιακό και το τροφοδοτικό.


Ακόμη και ο οδηγός δίσκου θυμίζει εποχές high-end με επιπλέουσα σχεδίαση, αναρτήσεις και αποσβέσεις. Έτσι το βάρος του player φθάνει τα 14,2 κιλά.


Εσωτερικά υπάρχει η μηχανή 4Κ Reference Converter που φτιάχνει την εικόνα για 4Κ τηλεοράσεις (24p αλλά και 60p). Ως DAC έχει το δυνατό Sabre 32bit της ESS (μοντέλο ES9018) το οποίο είναι 8-κάναλο. Από την HDMI υπάρχει υποστήριξη PQLS για συνεργασία με τους ενισχυτές AV της Pioneer, ενώ το όλο σχέδιο περιλαμβάνει master clock για ακόμη καλύτερο ήχο.


Υπάρχει έξοδος Ζero Signal για αναφορά, παρέχονται ρυθμίσεις εικόνας από Progressive Motion και Pure Cinema μέχρι Stream Smoother και Super Resolution.


Έχει εξόδους XLR για τον ήχο και δύο ΗDMI. Κυκλοφορεί αρχικά το Νοέμβριο στην Ιαπωνία και μετά στις άλλες αγορές.

pioneer-bdp-lx88-1.jpg

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Β&Ο BeoPlay S8 Bowers & Wilkins new CM Series [CM S2] »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...