fbpx
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 23:55

Sony UHP-X800Μ2: Σημαντικά βελτιωμένο

Η Sony αναβάθμισε το γνωστό και αξιόπιστο UHD 4K player UHP-X800 που κυκλοφόρησε το 2017, το οποίο φημίζεται για το άκαμπτο σασί του και τις εξαιρετικές επιδόσεις για την τιμή του, και το έκανε UHP-X800Μ2.


Το νέο player θα έχει Dolby Vision και ήχο υψηλότερης ποιότητας από το προηγούμενο.

Είναι μια συσκευή που παίζει 4K Blu-ray, DVD-Audio, SACD και CD. Κατά τα άλλα είναι ίδιο με το προηγούμενο, ενώ αναμένεται να κοστίζει το ίδιο. Εκτός από Dolby Vision η συσκευή θα έχει και την δυνατότητα 4Κ Bravia, που θα ενεργοποιείται όταν συνδέσουμε σε αυτό τηλεόραση 4K της Sony, για καλύτερη εικόνα.


Στον ήχο τώρα η βελτίωση οφείλεται στην θωράκιση του σταδίου ήχου ώστε να μην επηρεάζεται από το τροφοδοτικό. Το αποτέλεσμα είναι μια σημαντική μείωση του θορύβου σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Επίσης στο νέο μοντέλο έχει μειωθεί σημαντικά και ο θόρυβος του τροφοδοτικού. Το αποτέλεσμα είναι πιο πλούσιος ήχος.
Κατά τα άλλα το νέο Sony UHP-X800Μ2 υποστηρίζει αναπαραγωγή έως και 11,2MHz DSD.

Επιπλέον υπάρχει πιο σύστημα ρυθμίσεων από το τηλεχειριστήριο, έχουμε μετατροπής 4K/60p σε περιεχόμενο μη-4K και μετατροπή HDR σε SDR στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε μη συμβατή 4Κ HDR τηλεόραση, το περιεχόμενο HDR μπορεί να μετατραπεί και να εμφανιστεί το SDR. Τέλος υπάρχουν δύο έξοδοι HDMI, ώστε τα σήματα βίντεο και ήχου να «εξάγονται» ανεξάρτητα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...