fbpx
Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 00:00

Pioneer P2 compact hi-fi

Nεο κόμπακτ hi-fi σύστημα από τη Pioneer. Βασίζεται στον ενισχυτή SX-P01 είναι το νευραλγικό κέντρο του συστήματος.

Αυτός ο στερεοφωνικός ενισχυτής τύπου Direct Energy HD παράγει ισχύ 2x75W, με υψηλή ποιότητα ήχου χάρη στη ανεξάρτητη σχεδίαση του προενισχυτή που είναι απομονωμένος από τα άλλα κυκλώματα και έχει το δικό του ξεχωριστό τροφοδοτικό. Ο SX-P01 έχει πολλές εισόδους και εξόδους επιτρέποντας πολλαπλές πηγές μουσικής εύκολο να συνδεθούν στο σύστημα.

Ο ενισχυτής SX-P01 φέρει επίσης και ραδιόφωνο.
Το σύστημα περιέχει και πηγή. Είναι το Network Audio Player N-P01 που μπορεί να παίξει μουσική από PC, Mac ή NAS (Network Attached Storage) μέσω ενσύρματης σύνδεσης ή Wi-Fi, ενώ υπάρχει πρόσβαση στο Internet (για ραδιόφωνο vTuner). Επιπλέον έχουμε Bluetooth με aptX, AirPlay και τη μουσική υπηρεσία Spotify.


Μέσω της θύρας USB στην πρόσοψη, μπορεί να δεχθεί iPod, iPhone, iPad, ή USB συσκευές για να παίξει MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC, AIFF ALAC αρχεία, καθώς αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης όπως WAV, FLAC, ALAC, AIFF αλλά και DSD (2,8 MHz). Η συσκευή φέρει DAC επιπέδου 192 kHz/32 bit.
Το σύστημα έχει βολικό τηλεχειριστήριο, έγχρωμη οθόνη LCD 3 ιντσών που μπορεί να παρουσιάσει ακόμη και εξώφυλλα δίσκων. Φυσικά το N-P01 μπορεί να ελέγχεται από τον Pioneer Control App για Android και iOS.


To σύστημα ολοκληρώνεται με τα ηχεία S-P01-LR που έχουν γούφερ 12 εκατοστών και τουίτερ μαλακού θόλου μιας ίντσας.
Το σύστημα P2 διατίθεται ολόκληρο ή χωριστά και είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή ασημί στις παρακάτω τιμές: P2: € 849, P1: € 699 και N-P01: € 399

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...