fbpx
Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 00:00

Mamalos Callus Αεροστεγές θωρακισμένο καλώδιο ηχείων

Το πρώτο Ελληνικό θωρακισμένο καλώδιο ηχείων πιστοποιημένο με δυο διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Το callus είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας των εργαστηρίων της mamalos cables και αποτελεί την εξέλιξη του καλωδίου μας ηχείων holograph σε θωρακισμένη μορφή, με σκοπό την καλύτερη προστασία του σήματος από εξωτερικές παρεμβολές. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν οι καλύτερες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογίες, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα σε λογική τιμή.

Το callus θα μειώσει αισθητά το επίπεδο θορύβου του αγαπημένου σας συστήματος υψηλής πιστότητας επιφέροντας σημαντικές βελτιώσεις τόσο στη δυναμική περιοχή όσο και στις αρμονικές αποχρώσεις του σήματος, προσφέροντας ταυτόχρονα μια φυσική ισορροπία των θεμελιωδών ήχων της μουσικής και των αρμονικών της σε όλες τις ακουστικές συχνότητες. Θα παρατηρήσετε επίσης σημαντικές βελτιώσεις στην αντίληψη της περιβάλλουσας ατμόσφαιρας, μια καλύτερη ανάλυση στην περιοχή των χαμηλών και τις καθαρότερες υψηλές συχνότητες που είχατε ποτέ φανταστεί.

Το callus είναι ένα σχετικά ελαφρύ, εύκαμπτο, θωρακισμένο καλώδιο ηχείων και έρχεται σε έναν πολυτελή χρωματικό συνδυασμό χρυσού και μαύρου. Εσωτερικά αποτελείται από δύο ιδιαίτερα μαλακούς αγωγούς ειδικής επεξεργασίας, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ασήμι πολύ υψηλής καθαρότητας 99,999% (5Ν). Ως διηλεκτρικό χρησιμοποιείται πολύ υψηλής ποιότητας Teflon, ειδικά επεξεργασμένο περαιτέρω για την καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών.
Το καλώδιο χρησιμοποιεί ένα πατενταρισμένο σύστημα εσωτερικής ψύξης των αγωγών του, το οποίο προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα στα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επί πλέον χρησιμοποιείται μια επίσης πατενταρισμένη μέθοδος στεγανοποίησης, η οποία το καθιστά αεροστεγές, προσφέροντας εξαιρετική αντίσταση στην οξείδωση και σταθερή θερμοκρασία λειτουργίας.


Μια πρωτότυπη εξωτερική θωράκιση κατασκευασμένη από ειδικό πλέγμα το οποίο αποτελείται από επιμεταλλωμένα νήματα mylar, συμβάλει στην μείωση της εξωτερικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (ΕΜΙ), καθώς και των παρεμβολών ραδιοσυχνοτήτων (RFI), γειωμένη στο ένα άκρο του καλωδίου.


Ταυτόχρονα, χάρις στην χρήση της πρόσφατης τεχνολογίας "sToa 8 evolution technology" η οποία έχει αναπτυχθεί στα εργαστήρια της mamalos cables, το καλώδιο εμφανίζει αξιοσημείωτη συμπεριφορά στην διαχείριση των κραδασμών, καθώς και χαμηλή ολική χωρητική αντίσταση για την διευκόλυνση των ενισχυτών χαμηλής μεν ισχύος, αλλά υψηλής ποιότητας.

Κάθε καλώδιο φέρει ένα μοναδικό σειριακό αριθμό, και παρέχεται ανά ζευγάρι προσεκτικά συσκευασμένο σε ένα πολυτελές ξύλινο κουτί μαζί με μια φιάλη του προηγμένου αντιστατικού καθαριστικού pastra της ίδιας εταιρίας. Επίσης παρέχεται εγγύηση έξι ετών, ενώ προσφέρεται και μια δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Αναλυτική παρουσίαση του callus και περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα, τις τιμές και την τεχνολογία της mamalos cables στο www.mamalos.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer P2 compact hi-fi Β&Ο BeoPlay S8 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...