fbpx
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 00:00

LG G3 Με οθόνη Quad HD, ήχο 192/24, ενισχυτή 1W και ακουστικά Harman Kardon

Νέα ναυαρχίδα έχει από σήμερα η LG. Πριν καλά-καλά συμπληρώσει το G2 ένα χρόνο στην αγορά, ανακοινώθηκε τώρα το νέο G3 με τεχνικά χαρακτηριστικά που σκάνε…

Είναι φυσικά Android 4.4.2, έχει οθόνη μεγέθους 5,5 ιντσών, ανάλυση 2.560x1.440 pixels και είναι το πρώτο της αγοράς με υψηλής ταχύτητας (στα 276 msec) laser autofocus στην 13Mpixels φωτογραφική του.


Αν και έχει μεγάλη οθόνη το κινητό έχει πολύ μικρό κάδρο (bazel) με αποτέλεσμα να κρατείται άνετα στο χέρι.


Η οθόνη Quad HD έχει τέσσερις φορές την ανάλυση του 720p, έχοντας 538 pixels ανά ίντσα χρησιμοποιώντας pixels που είναι 44% μικρότερα από αυτά μιας τυπικής οθόνης Full HD.


To σασί στο πίσω μέρος είναι από μεταλλικό ματ φινίρισμα, ενώ στο πίσω μέρος έχει το πλήκτρο home αλλά και την αυξομείωση της έντασης του ήχου.


Το κινητό υπόσχεται υψηλή ανάλυση στην εικόνα και ρεαλιστικά χρώματα, φέρει νέο τρόπο πληκτρολόγησης με μεγάλου μεγέθους πλήκτρα. Υπάρχει έξυπνος βοηθός για να μας θυμίζει εάν έχουμε ξεχάσει κάτι, αν η μπαταρία κρατάει ακόμη ή ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούμε λιγότερο.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματικές όψεις με ανάλογα θέματα στην οθόνη.


Η ταχύτητα του τετραπύρηνου επεξεργαστή είναι 2.5GHz (Snapdragon 801), η μνήμη RAM στα 3GB ενώ η ισχύς του ενισχυτή του ηχείου είναι 1W. Yπάρχει επίσης δυνατότητα την οθόνη Quad HD να την κάνουμε FullHD στα 423 ppi. Η μπαταρία είναι 3.000mAh όπως δηλαδή στο G2.


To καλό είναι ότι το νέο μοντέλο έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης ΜicroSD, κάτι που δεν είχε το G2.


To κινητό έχει ικανότητα αναπαραγωγής μουσικής 192kHz/24bit WAV και FLAC. Η ενσωματωμένη μνήμη θα είναι 16GB ή 32GB ανάλογα την έκδοση, θα έχουμε δυο.


Κατά τα άλλα έχουμε εμπρόσθια κάμερα 2,1Μpixel, διπλό φλας, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready, AptX, NFC, A-GPS/GLONASS και USB 2.0. Το Audio Zoom το σταμάτησαν σε σχέση με το G2.

Για το τηλέφωνο θα υπάρχει ειδική θήκη QuickCircle με κυκλικό παράθυρο πολλών ενδείξεων, καθώς και ένα αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης.

Επίσης θα υπάρχουν και Bluetooth ακουστικά περιποιημένα από τη Harman Kardon.

Κυκλοφορεί τον Ιούνιο.

lg-mobile-G3-feature-1.jpg

lg-handy-G3-3.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer AVIC-F60 Η δύναμη του CarPlay Denon CEOL Carino »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...